Bir Aşk Masalı Oyuncu Kadrosu Tam Liste


Güncelleme: 25 Eylül 2017 : 01:17
0

Bir Aşk Masalı dizisinde hangi oyuncular var? Bir Aşk Masalı dizisinde kimler rol alıyor? Bir Aşk Masalı dizisindeki oyuncular ve gerçek isimleri?

Yeni sezonun en iddialı dizilerinden birisi olmaya hazırlanan Bir Aşk Masalı için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Daha önce yayınladığı her dizisi başarıya ulaşan TMC Film, yeni sezon için de elini hızlı tutuyor.

En son yayınladığı Meryem dizisi ile büyük bir başarıya ulaşan TMC Film, yeni sezonda da Bir Aşk Masalı isimli diziyi izleyicisiyle buluşturma sözü verdi. İsmi şimdilik Bir Kış Masalı olarak belirtilmiş olsa da henüz net değil gibi görünüyor.

Bir Aşk Masalı dizisinin oyuncu kadrosu ile ilgili de çeşitli iddialar ortaya atılıyor. Kiralık Aşk ile büyük başarıya ulaşan Elçin Sangu’nun yeni dizide oynayacağı söylense de ünlü ismin Gülizar dizisinde oynayacağı haberleri de uzun süredir konuşuluyor.

Bir Aşk Masalı dizisi hakkındaki söylentiler geçtiğimiz sezondan beri devam ediyordu. Elçin Sangu’nun dizide yer alacağı da uzun süre önce söylenmişti. Ancak ünlü oyuncu geçtiğimiz gün yaptığı röportajda eğer yeni sezonda senaryosunu beğendiği bir dizi olursa yer alacağını açıkladı. Yani imza aşamasına gelen bir dizi projesi olmadığını ima etti.

Elçin Sangu’nun Bir Aşk Masalı dizisinde yer alıp almayacağı yönündeki haberler netleştiğinde biz de sizlere sitemizden duyuracağız. Geçtiğimiz günlerde Elçin Sangu’nun yeni partnerinin Berk Erçer olduğunu da sizlerle paylaşmıştır. Ancak Bir Aşk Masalı dizisinde mi yoksa Gülizar dizisinde mi olacakları henüz belirsiz.

Bir Aşk Masalı dizisi adından anlaşılabileceği gibi yürekli kasıp kavuracak ve masallara konu olacak bir aşkı anlatacak. Dizinin oyuncu kadrosu ve karakterleri netleştiğinde de sizlere duyuracağız.

Siz Bir Aşk Masalı dizisinde hangi oyuncuları görmek istersiniz?