BİR AİLE HİKÂYESİ’NDE ERDEM HAFIZA KAYBI YAŞIYOR!


Güncelleme: 5 Mayıs 2019 : 17:43
0

Başrollerini Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker ve İrem Sak’ın paylaştığı Bir Aile Hikâyesi dizisinin 10.bölüm fragmanı yayınlandı. Tanıtımda, Erdem’in hafızasını kaybettiği dikkatleri çekti. İşte detaylar…

ERDEM’E NELER OLUYOR!

Geçen hafta yayınlanan bölümün son sahnesinde Erdem, Beste ile konuşurken birden başı dönüp bayılmıştı. Bu haftaki bölümde de hafızasını kaybetmesi seyirciler için oldukça şaşırtıcı oldu. Üstelik tanıtımda Erdem’in eski karısının gelmesi ve Erdem’in onunla hala evli olduklarını zannetmesi de dikkatlerden kaçmıyor. Hafızasının tamamen olmasa da, belli bir süreci hatırlamadığı anlaşılıyor. Bu sürecin nasıl işleneceği de çok merak edilse de, Beste’nin kıskançlık krizlerinin ön planda olacağı düşünülüyor.  Sosyal medyada, Erdem’in başına gelen bu talihsizliğin Beste’nin ameliyatını erteleyeceği şeklinde yorumlar yer alıyor. Ayrıca, hafıza kaybı konusu uzarsa Beste bu sefer Erdem için daha çok çabalayacağa benziyor. Şimdi son bölümde neler olmuştu? Hatırlayalım.

9.BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Beste’nin fenalaşması üzerine Reyhan ve Cem çocukları da alıp apar topar acile gitti. Kardeşinin ameliyat olmak zorunda olduğunu öğrenen Berk, onu kaybetme korkusuyla yüzleşti.

Derya’nın tutarsız hareketlerinden sıkılan Berk, onu gerçekle yüzleşmeye zorladı. Derya bu defa daha cesur davranmayı seçerek, Berk’e bir adım attı.

Berk, Beste’nin ameliyat kararını asla kabul etmeyerek, onu vazgeçirmesi için Erdem’den yardım istedi. Mide ameliyatı yüzünden Beste’nin herkesle arası açıldı ve annesine sığındı. Ancak Reyhan da bu konuda kızına destek olmadı. Beste’nin kilo takıntısıyla ilgili kendini sorgulayarak, kızıyla yüzleşti.

İftar yemeği için tüm aile Mahur’un evinde bir araya geldi. Berk’in getirdiği misafir herkesi şaşırtırken, gecenin sonunda büyük bir kabus Beste’yi beklemekteydi

Fragman için tıklayınız