Bir Aile Hikayesi 9.Bölümde Çalan Şarkı! Kim Söylüyor?


Güncelleme: 4 Mayıs 2019 : 22:44
0
Bir Aile Hikayesi

FOX ekranlarında izleyicisiyle buluşan, Medyapım’ın yapımcılığını üstlendiği, Deniz Madanoğlu’nun uyarlama senaryosunu yazdığı, başrollerini Celil Nalçakan, Songül Öden, Olgun Toker ve Birkan Sokullu gibi isimlerin paylaştığı dizi Bir Aile Hikayesi bu hafta 9.bölümüyle seyirciyle buluştu.

Bir Aile Hikayesi 9.Bölüm Özet! Yeni Bölümde Neler Yaşandı?

Beste aniden fenalaşınca Reyhan ve Cem çocukları da alıp apar topar acile gider. Kardeşinin ameliyat olmak zorunda olduğunu öğrenen Berk, onu kaybetme korkusu yaşar. Cem ve Reyhan’ın yolu, en zor günlerinde onlara destek olan doktor Adem’le bir kez daha kesişir. Bu defa destek olma sırası Güneş Ailesi’ndedir.

Derya’nın tutarsız ve kaçak tavırlarından bezen Berk, onu gerçekle yüzleşmeye zorlar. Derya bu defa daha cesur davranmayı seçer ve Berk’e bir adım yaklaşır. Diğer yandan, Beste’nin ameliyat kararını asla kabul etmeyen Berk, onu vazgeçirmesi için Erdem’den yardım ister.
Mide ameliyatı yüzünden herkesle arası açılan Beste, annesine sığınır. Ancak Reyhan da bu konuda isteksizdir. Beste’nin kilo takıntısıyla ilgili kendini sorgular ve kızıyla yüzleşir.

Behiye’nin ortaya çıkışıyla birlikte Şakir’in bir sırrını daha öğrenen Mahur kızgındır. Ancak onu bekleyen başka zorluklar da vardır. Behiye Şakir’in bundan böyle onun yanında kalmasını istemektedir.
İftar yemeği için tüm aile Mahur’un evinde bir araya gelir. Berk’in getirdiği misafir herkesi şaşırtırken, gecenin sonunda büyük bir kabus Beste’yi beklemektedir.

Bir Aile Hikayesi 9.Bölümde Çalan Şarkı! Kim Söylüyor?

Sevilen dizinin bu hafta yayınlanan 9.bölümünde çalan şarkıyı seslendiren sanatçı Kalben’dir. Şarkının ismi ise Al Beni’dir. İşte o şarkı ve sözleri..

AL BENİ

Kör suların kuyusunda
Gönül gözü bulanınca
Kalabalık kuytusunda

Salındım ben tek başıma

Aynı olmaz dedi ayna
Kendin çal ve kendin oyna
Mutsuzluğuna hiç doyma
Suçlusun sen doğduğunda

Geldin tuttun ellerimi
Öylece durdun yanımda
Usul usul kaynıyorken
Aşkın damarlarımda

Taşlar oynadı yerinden
Dönüşürken en derinden
Güzelliğinde ben sana
Ah beni anlasana

Taşlar oynadı yerinden
Dönüşürken en derinden
Güzelliğinde ben sana
Al beni

Ben seni seçtim
Ne yollardan geçtim
Sandım kendime eştim
Ondan içimi deştim
Döktüm avuçlarına
Al beni, alsana