Big Brother Türkiye 2017 Başvuru Nasıl Yapılır?


Güncelleme: 22 Eylül 2017 : 20:07
0

Big Brother Türkiye’nin 2017‘de yeni başlayan bölümlerine nasıl başvurulur? Big Brother Türkiye 2017 başvuruları başladı mı?

Kanalların yeni format arayışları sırasında Big Brother Türkiye programı yeniden gözden geçirildi. Geçtiğimiz sezonda Asuman Krause’nin sunumuyla Star Tv ekranlarında yer alan ancak beklenen ilgiyi göremediği için yayından kaldırılan program yeniden izleyicisi ile buluşuyor.

Big Brother 2017 Ne Zaman Başlayacak?

Big Brother Türkiye’nin yeniden başlaması durumunda yeni yarışmacılara da ihtiyaç duyulacaktır. Ancak Big Brother yarışmasının yarışmacı seçimi büyük bir titizlikle yapılıyor.

Geçtiğimiz sezonda yarışmada yer alan yarışmacılar oldukça fazla inceleme sürecinden geçmişlerdi. Yarışmacıların hem fiziki hem de duygusal anlamda ne kadar güçlü oldukları anlaşıldıktan sonra programa kabul edilmişlerdi.

Big Brother yarışmasının yeni sezonda Star Tv’de veya Show Tv’de yer alacağı söyleniyor. Programın Star Tv’de yer alması biraz zor görünüyor. Çünkü Star Tv, yeni sezonda birbirinden ünlü dizileri ekrana getirmeye başladı. Ancak eğer akşam saatleri değil, gündüz saatleri program için uygun görülürse program Star Tv ekranlarında başlayabilir.

Big Brother Türkiye 2017‘nin başvuruları henüz başlamadı. Başvuruların düzgün bir şekilde alınmaya başlanması için öncelikle kanalın kesinleşmesi gerekiyor. Daha sonra kanalın resmi internet sitesi üzerinden başvurular alınacaktır.

Big Brother Türkiye 2017‘de seçilen yarışmacılar cast ajansından da seçilebilir. Daha önce ekranlarda yer alan birçok program için yarışmacılar cast ajanslarından seçilmişlerdi. Big Brother için de aynı durum söz konusu olabilir.

Big Brother Türkiye 2017’ye başvurmak istiyor musunuz?