Beyaz Show Yeni Sezon 2017-2018 Ne Zaman Başlayacak?


Güncelleme: 24 Mayıs 2017 : 21:44
1

Cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Beyaz Show yeni sezonda ne zaman başlayacak? Talk-show denildiğinde akla gelen ilk programlardan biri olan Beyaz Show’un 21. Sezon yayın tarihi açıklandı mı?

Sempatik tavırları ve eğlenceli sunumuyla izleyenlerin kalbine taht kuran Beyazıt Öztürk 20 sezondur milyonları güldürmeye devam ediyor. Bu sene farklı bir formatla yayınlanan Beyaz Show 21. Sezonda eski formatına dönmeyi planlıyor. Bu yıl farklı olarak 2 haftada bir ekrana gelen Beyaz Show canlı olarak yayınlanmadı. Ancak bu durum seyircinin tepkisine yol açtı.

Birbirinden muhteşem konukları ile reytingleri alt üst eden Beyaz Show 20. Sezona 18 Kasım Cuma akşamı başlamıştı. Fakat bu yıl aynı durum söz konusu olmayabilir. Çünkü 2015 sezonuna 23 Ekimde başlarken 2014 sezonuna 7 Kasımda başlamıştı. Aldığımız sağlam bilgilere göre program bu yıl Ekim ayının 2. Haftası yayınlanmaya başlayacak.

Beyaz Show bu yıl beklenen dışında bir konseptle yayın hayatın başladı. İki haftada bir yurt dışında çekilme kararı alındı. Fakat istenilen başarıyı gösteremedi. Daha sonra tekrar hafta bir kez ve kendi stüdyosunda yayınlanmaya devam etti. Ancak bir türlü geçmiş sezon reyting oranlarını yakalayamadı.

Ekranların fenomen programı haline gelen Beyaz Show daha uzun yıllar izleyenlere keyifli dakikalar yaşatmaya devam edecek. Beyaz Show 2 Haziran Cuma akşamı sezon finali yapacak. 

 

Comments are closed.