Aslı Can Kim? Can Altıntaş Kim? Beyaz Show 20 Nisan Konukları Kimdir?


Güncelleme: 20 Nisan 2018 : 01:21
0

Beyaz Show 20 nisan cuma birbirinden ünlü isimleri evlerimize konu ediyor. Özellikle Beyaz Show 20 nisan cuma yayınlanan bölümde izleyicilerin tüm ilgisi Aslı Can ve Can Altıntaş üzerine yoğunlaştı. İzleyenler Aslı Can kim, Can Altıntaş kim nereden tanıyoruz, yaşları ve kariyerleriyle ilgili pek çok benzeri sorulara yanıt aradı. İşte Beyaz Show 20 nisan konukları kim sorusunun detaylı yanıtı…

Ülkemizde bu yıl 2. si düzenlenen ve güzel bir amaca hizmet eden Sinemanın Kral ve Kraliçesi isimli yarışmanın kazananları Aslı Can ve Can Altıntaş oldu. Ekranlara yeni yüzler kazandırmak ve profesyonel sinema oyuncusu yetiştirmek amacıyla düzenlenen Sinemanın Kral ve Kraliçesi yarışmasının kraliçesi Alı Can oldu. Aslı Can kimdir?

Beyaz Show, 20 nisan cuma konuklarından Aslı Can, 27 nisan 1998 yılında dünyaya gelmiştir. Kariyerine oyuncu olarak devam etmek isteyen ve yarışmaya kazanmak için katılan geleceğin oyuncularından Aslı Can, özel hayatında dans etmeyi  ve müzikle ilgilenmeyi seven bir isim.

Henüz oyunculuk deneyimi bulunmuyor. Oyunculuk alanında kesinlikle profesyonel olarak eğitim almak ve kariyerine bu yönde devam etmek istiyor. Renkli gözleri ve keskin yüz hatlarıyla dikkat çeken Aslı Can’ı uzun önümüzdeki günlerde ekranlarda göreceğimize eminiz.

Beyaz Show 20 nisan konuklarından Can Altıntaş Kim? Sinemanın Kralı ve Kraliçesi yarışmasında, sinemanın kralı seçilen Can Altıntaş kimdir sorusu herkes tarafından sorgulandı. Can Altıntaş, 2000 yılında dünyaya gelmiş henüz 18 yaşında genç bir isim. Can Ateş yarışmanın ardından ilk kez Beyaz Show’a çıkacak ve kendisini izleyenlere tanıtacak. Bu Can Altıntaş için gerçekten önemli bir fırsat. Bu tarz yarışmaların birincileri ilk olarak Beyaz Show’da izleyici karşısına çıkıyor. Yıllar önce Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy da Beyaz Show’a çıkmış ve kendini tanıtmıştır. 1.90 boyunda ve 80 kg ağırlığında olan Can Altıntaş 33 bedendir.

Beyaz Show Aslı Can ve Can Altıntaş için de bir dönüm noktası olacak. Programın ardından Aslı Can kim, Can Altıntaş kim soruları sıklıkla sorgulanacak.

Henüz iki finalistinde oyunculuk deneyimi bulunmuyor. Fakat gelecek vaat eden bu isimler yakında ekranların en çok tanınan ve konuşulan kişileri olacaktır.