Beyaz Show 2 Mart Cuma Var Mı Yok Mu?


Güncelleme: 2 Mart 2018 : 22:34
0

Cuma akşamlarının keyifle izlenen eğlence programı Beyaz Show 2 mart cuma var mı yok mu? Her cuma yeni bölümünü iple çektiğimiz Beyaz Show 2 mart neden yok? Yıllardır sezon boyunca rutin olarak ekrana gelemeye devam eden Beyaz Show 2 mart cuma akşamı yayın için hazırlıklarına devam ederken kanaldan üzücü açıklama geldi. Beyaz Show neden yayınlanmıyor?

Beyaz Show 2 mart cuma var mı yok mu, neden yok, neden yayınlanmıyor soruları izleyenler tarafından sorgulanmaya başladı. Kanalın yaptığı açıklamaya göre ülkemizin uzun zamandır mücadele gösterdiği Hatay-Hassa bölgesinde verdiği şehitlerimiz nedeniyle Beyaz Show’un yeni bölümü 2 mart cuma yayınlanmayacak. Her cuma canlı yayınla ekrana gelen programın bu haftaki konukları muhteşem sesi ve yorumuyla Candan Erçetin,  geçtiğimiz günlerde vizyona giren Ailecek Şaşkınız filminin oyuncuları, Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Saadet Işıl Aksoy olacaktı. Fakat gelen şehit haberleri nedeniyle programın yayınlanmamasına karar verildi.

Beyazıt Öztürk konuyla ilgili açıklamayı şu sözlerle yaptı; “Çok üzgünüz. Tüm Türkiye’nin başı sağ olsun. Bugün yayınımızı yapmamaya karar verdik. Allah şehitlerimize rahmet, ailesi ve bizlere de sabır versin” Geçtiğimiz yıllarda telefonla canlı yayına katılan bir konuğun şehitler üzerinden yaptığı terör propagandası Beyazıt Öztürk ve kanal yönetimini oldukça zor durumda bırakmış ve olay uzun süre gündemden düşmemişti.

Beyaz ve Beyaz Show ekibini böylesine önemli bir konuda gösterdikleri hassasiyet için tebrik ediyoruz. Zor günlerden geçtiğimiz son zamanlarda bütün kanalların bu konuda aynı duyarlılığı göstermesini istiyoruz. Geçtiğimiz günlerde Tolgshow isimli eğlence programını izleyiciyle buluşturan Tolga Çevik de aynı duyarlılığı göstermiş ve yayına bir hafta ara vermişti. Beyaz Show 2 mart cuma var mı yok mu, neden yayınlanmıyor sorularının yanıtını böylece paylaşmış olduk.

[kirmizitext]Beyaz Show 2 Mart Balmumu Şakası Kırdı Geçirdi (Ahmet Kural, Murat Cemcir) için tıkla[/kirmizitext]

Beyaz Show 9 mart cuma akşamı birbirinden ünlü konukları Candan Erçetin, Murat Cemcir, Ahmet Kural ve Saadet Işıl Aksoy ile izleyici karşısına çıkacak.