Beyaz Show’un 2017-2018 Yeni Tiplemeleri Hakkında Herşey


Güncelleme: 12 Eylül 2017 : 09:37
0

Kanal D sevilen show programı Beyaz Show yeni sezon startını vermeye hazırlanıyor. Beyazıt ÖZtürk’ün sunumu ile ekranlara gelen show programı Türkiye’nin en sevilen programlarından Bir hayli hayran kitlesine sahip olan Beyaz ve programında bu sezon bir çok sürpriz var. İşte detaylar.

Türkiye’nin en başarılı şovmenlerinden Beyazıt Öztürk, yeni konsept ve yeni karakterler ve tiplemelerle ekranlara dönüş yapıyor. Bir süredir canlı yayınlanmayan program yeni sezonun startı ile Kanal D ekranlarında gününde ve saatinde canlı olarak yayınlanmaya başlayacak.

Yaz ayı nedeni ile uzun bir sezon arasına giren Beyaz Show yeni dekoru yeni konukları ve yeni tiplemeleri ile çok yakında Kanal D ekranlarında başlayacak. Beyaz Show yeni sezon hazırlıklarıyla ilgili bazı ipuçlarını sosyal medya hesabından yayınladı.


Beyaz Show Yeni Sezon 2017-2018 Ne Zaman Başlayacak?


Beyazıt Öztürk, Instagram hesabından yeni tipleme fotoğraflarını paylaştı. Toplam üç farklı karakter fotoğrafı paylaşan ünlü şovmen paylaşımının altına, “Çok yakında yeni tiplemelerle.”yazdı. Daha başka ne gibi yeniliklerin olduğu ise şuan için sır gbi saklanıyor. Her şey ve daha fazlası yeni sezonun başlaması ile sitemizden öğrenebilirsiniz.

En kısa zamanda Beyaz Show’da ekranlara gelecek olan yeni tiplemelerle ilgili tüm detayları sizlerle paylaşıcaz. Bizi takipte kalın.

Beyaz Show Yeni Sezon (2017-2018) Tanıtım Fragmanı

Güncellenecektir