Beyazıt Öztürk Yayın Tarihi Ve İlk Konukları Kimler


Güncelleme: 10 Eylül 2017 : 17:12
0

Ünlü şovmen Beyazıt Öztrük’ün sunumuyla ekrana gelen Beyaz Show’un yeni sezon yayın tarihi ve ilk konukları açıklandı. 

Yıllardır bir fenomen haline gelen yarışmanın 21. sezon açılış konukları oldukça iddialı isimler.  13 Ekim 2017 tarihinde yeni sezon ilk bölümü ile ekrana gelecek olan programın konukları Meryem Uzerli, Kenan İmirzalıoğlu, Musa Uzunlar ve Haluk Bilginer olacak.

Beyaz Show’un ilk konukları Cingöz Recai filminin başrol oyuncuları olacak. Hem filmin reklamı hemde Beyaz Show’un adından söz ettirecek iyi bir açılış  yapması için iyi bir fırsat olacak.

Geçtiğimiz sezon yıllardır süre gelen geleneklerini bozan ve canlı yayın yerine bant yayını yapan Beyaz Show herkes tarafından tepki toplamıştı. Kanal bu sezon Beyaz Show’un tekrar canlı yyaınlanmasına karar verdi.

Geçtiğimiz sezon canlı yayına katılan bir öğretmenin terör propagandası yaparak kanalı ve Beyazıt Öztürk’ü zor durumda bırakması programın bant yayını yapmasına sebep olmuştu.

Haziran ayında sezon finali yapan Beyaz Show’un yeni sezon yayın tarihinin açıklanması programın takipçilerini oldukça sevindirdi. 4 aylık bir tatilin ardından 8 ay sürecek yeni bir maraton çok yakında başlıyor.

Birbirinden ünlü konukları, kahkaha dolu oyunları ve Beyazıt Öztürk’ün renkli sunumuyla yediden yetmişe herkesin ilgiyle izlediği program 13 Ekim Cuma gecesi Kanal D ekranlarında başlıyor.

Çukurdere Dizisi Oyuncu Kadrosu? Tüm Karakterler

 

Gençlik Başımda Duman Dizi Müziği ve Sözleri-Jenerik Müziği

Beyaz Show Yeni Sezon 2017-2018 Ne Zaman Başlayacak?