Beyaz Show Kanal D’den Neden Ayrıldı? Yeni Sezonda Hangi Kanalda Olacak


Güncelleme: 21 Mayıs 2018 : 14:28
0

Beyaz Show ekranların en uzun soluklu talk show programı, sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı; 6 Aralık 1996’dan beri Cuma geceleri Kanal D’de canlı yayınlanan nadide programı Beyaz Show’a ne oldu? 2018 Beyaz Show Neden Bitti? Neden Yayınlanmıyor? Beyaz Show 2019 da yeni sezonda hangi kanala geçecek

Habertürk’ün magazin yazarlarından Mustafa Doğan yazısında Beyaz Show’un Kanal D macerası bittiğini iddia ettiği bir yazı paylaştı. Beyaz Show sevenler ise bu duruma çok üzüldü. Beyaz Show yıllanmış yediden yetmişe herkesin beğenisini almış, aynı zamanda Kanal d ile bütünlenmiş bir programdı. Resmen Beyazıt Öztürk’ün hayatının bir parçasıydı. Peki Beyaz Show neden yok? Beyaz Show kanal’den neden ayrıldı?

Mustafa Doğan yazısında: ‘KANAL D’nin simge programlarından, olmazsa olmazlarındandı ‘Beyaz Show’. Son yıllarda eski tadını vermiyordu belki ama alternatifi de yoktu. Beyaz zaman zaman yorulduğunu hissettirse de cuma akşamlarının tadı tuzuydu. İşte ekranlarımızın en uzun soluklu talk show’unun Kanal D macerası resmen bitti. Doğan Ailesi’ne olan bağlılığı ve duygusal kişiliği herkesçe bilinen Beyaz’ın satış nedeniyle tadının kaçtığı, yeni sezonda ekranda olmaya sıcak bakmadığı zaten biliniyordu.

Bir yandan yeni yönetimin elini rahatlatma niyeti de vardı. Malum, patronaj değişikliği sonrası hızlı bir dönüşüm yaşanıyor kanalda. Yayın çizgisi yavaş yavaş değişiyor. Nisan sonu programın yayınına aniden ara verilmesi de bundandı.Ama final kararını o değil, yeni yönetim aldı. Nezaketen kendisine başka program yapması teklifi götürülmüş. Tabii Beyaz bunun ne anlama geldiğini biliyor, düşünmeden reddetmiş. Çeyrek asırlık bir programa böyle bir veda yakışmazdı. Zaten dediğim gibi, programın Kanal D macerası bitti, ekran macerası değil’… diyerek sitemini etti.

Ünlü şovmen herkes tarafından sevilen, bilgi birikimi fazla, tecrübe yüklü biri olsa da böyle durumlarla karşılaşmayacak diye bir şey yok. Fakat Beyazıt Öztürk seviyoruz ve yeni dönemde kanalı değişse de aramızda olacağını düşünüyoruz.  Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz Beyaz Show yeni dönemde olmalı mı yoksa hazır kanalla son noktayı koymuşken yayın hayatını da mı bitirmeli?