Beş Kızkardeş Dizisi Nerede Çekiliyor? Kardeşlerin Kaldığı Yer Neresi?


Güncelleme: 22 Nisan 2018 : 01:44
0

Yaz sezonu için hazırlanan Beş Kızkardeş dizisi nerede çekiliyor? Yaz aylarında yayınlanacak sıcak aile dizisi Beş Kızkardeş dizi seti nerede? Yeni başlayan tüm dizilerin oyuncu kadrosu, hikayesi ve müziklerinin yanı sıra çekim yerleri de herkes tarafından araştırılıyor.

Dram türünde bir dizi olan Beş Kızkardeşin konusu şöyle; yaz akşamları keyifle izlenecek sıcak  bir hikayeyi konu alıyor. Sydney Taylor’un kitabından uyarlanması planlanan  1950’li yıllarda New York’un fakir, doğu yakasında küçük bir evde anne ve babalarıyla birlikte yaşayan beş kız kardeşin mutlu, huzurlu, sıcak ve kendi hallerinde hikayesidir. James ailesi, fakir olmalarına rağmen çocuklarını mutlu edebilmek için maddiyat dışında her şeyleri vardır. Arkadaşlık, kitaplar, geziler, oyunlar, çocuklarını anlayan ve çok seven hayatlarını onlara adayan mükemmel bir anne ve baba. Daha sonra hayatları yavaş yavaş değişecek.

Avşar Film imzası taşıyan dizinin ilk etap çekimleri doğu bölgesinde çekilecek. Daha sonra set İstanbul’a taşınacak. Beş Kız Kardeş dizi seti adresini öğrenir öğrenmez haberimizde yer alacak.

Dizinin oyuncu kadrosu tamamlandı fakat şimdilik sır gibi saklanıyor. Karagül, Lale Devri, Bugünün Saraylısı, Ve Yer Gök Aşk gibi otantik dizilerin yapımcısı Avşar Film daha çok ekranlarda yeni yüzleri izleyiciyle buluşturmayı amaç edinen bir şirket. Bu yüzden Beş Kız Kardeş dizisinde daha önce ekranlarda görmediğimiz yabancı isimlerle çalışmayı hedefliyor.

Sizler Beş Kız Kardeş dizisi nerede çekiliyor, Kardeşlerin kaldığı ev nerede konusuyla ilgili bilgilerimizi güncellememize yardımcı olacak yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.