Berna Öztürk’e Yapılan Saldırıda Reklam Kokusu! Reklamı İçin miydi?


Güncelleme: 4 Nisan 2018 : 16:32
0

Önceki günlerde Berna Öztürk’e yapılan saldırı gündeme damga vurmuştu.  Ancak hem sosyal medyada hem de kulisler konuşulanlar görünenin hiçte öyle olmadığını gösterdi. Karımı Gördünüz mü filminin PR çalışması gereği böyle bir olayın daha önceden kurgulandığı dillendirildi. Gerçektende filmin reklamı için mi böyle bir saldırı tertiplendi?

Karımı Gördünüz mü filminin galası için Ümraniye Hilton Garden Hotel’de bulunan Berna Öztürk’e takıntılı bir hayranından saldırı geldi. Berna’yı kolundan tutup çeken Mert Ö. önce galada bulunan diğer oyuncular tarafından daha sonra ise polisler tarafından durdurulup göz altına alındı. Berna Öztürk’ü daha öncede sosyal medyada taciz ettiği iddia edilen takıntılı hayran Mert Ö. DJ ve oyuncu Berna Öztürk’ü galada kolundan tutarak dışarıya çekmeye çalıştı.

Mert Ö. Önce galaya katılan diğer oyuncular tarafından engellendi. Daha sonra galaya gelen polis ekipleri tarafından göz altına alınan Mer Ö. Emniyete götürüldü. Olay sonrası açıklama yapan Berna ÖZtürk; “Teşekkür ederim her şey yolunda çok sağ olun. Mühim olan filmimiz, filmimizin çok iyi olması. İnşallah hep birlikte gülüp eğleneceğiz. Yeniden sahalara döndüğüm için çok mutluyum. Bu ekibin içinde olduğum için çok mutluyum. Çok güzel bir film olduğunu umuyoruz. Biz de daha izleyemedik. İnşallah biz de sizlerle beraber güleceğiz” dedi.

Daha önce örnekleri ile karşılaştığımız bu tarz olaylarda akıllara “acaba reklam için mi yapıldı” sorusu gelmiyor değil. Dizi, sinema veya herhangi bir projenin kamuoyunda gündem olup tanınması için bu tarz sansasyonel olaylar tertip ediliyor.

Olay sonrası Berna Öztürk’ün de konuya ilişkin herhangi bir açıklama yapmaması, karşı tarafı zor duruma sokacak açıklamalardan kaçınması ve direk filmi merkezde tutması bu tür yorumlara haklılık getirmekte. Bakalım zaman her şeyi gösterir. Bakarsınız Berna Öztürk, Mert Ö.’den şikayetçi olmaz! Ne dersiniz?