Berke’den Caner’le Evliliklerine Dair Şok İfadeler! Evlilik Yalan mı?


Güncelleme: 19 Ekim 2017 : 14:16
0

Esra Erol‘un programında evlenen Berke ve Caner çifti kısa süreli birlikteliklerinin ardından kavgalı bir şekilde ayrılma kararı almışlardı. Ancak ayrılıklarıda kolay olmadı ve Berke boşanma öncesi yüklü bir tazminat istedi. Berke ve Caner kavgası hem sosyal medyada hem de tvlerde oldukça tartışıldı. Tabi tartışma Berke’nin Esra Erol’da programı ile ilgili söyledikleri ile farklı bir boyuta taşındı.

Berke programla ilgili olarak “bu evlilik kurguydu, biz programda zorla evlendirildik” dedi. Tabi bu ifade Esra Erol cephesinde şok etkisi yaptı ve Esra Erol bu sözlere sert bir tepki gösterdi.

Esra Erol Berke’nin ifadelerine karşı şunları söyledi; “Birincisi, Berke 36 yaşında aklı başında, evet ya da hayır diyebilecek hatta bir kadının kendini tanıdığı en önemli yaşlardan birinde. Bu yaşlarda kiminle hayat kurup kuramayacağına kendi iradesiyle karar verebilir. İkincisi, Berke çok talihsiz bir açıklama yapmış, neye istinaden bunu yaptı onu da bilmiyorum. İnsan yalandan sözlenir yalandan nişanlanır da yalandan evlenmez be kardeşim! Bu kadar yalanın bir parçası olmaz. O zaman bir duruş sergilemesi lazım. İnsan nasıl yalandan evlenip, nüfus cüzdanına nasıl evlendi boşandı yazdırırsın da geleceğini düşünmezsin. Hiç mi geleceğinden korkmazsın. Güya bu kurgu evlilik ya, format gereği biz sizi evlendirdik ya”

Esra Erol’un açıklamalarından oldukça sinirlendiği gözlerden kaçmadı. Esra Erol açıklamaların şu ifadelerle devam etti; “4 Kasım’da ilişkileri başlamış, bu ilişki başladığı tarihten 6 Şubat’a kadar Berke televizyona adımını atamıyor. 3 ay boyunca asla ekrana çıkmıyor. O süre içerisinde ne yapıyor biliyor musunuz? Caner programa çıkmasını yasakladığı için evinde oturuyor. Madem bu kurgu evlilik! o zaman 3 ay boyunca programda olurdunuz siz. Sen niye evde oturup bekledin, neyi kurguladın. Bunu çok merak ediyorum. Uzun süre kanala gelmiyorsun ta ki Caner sana evleniyoruz dediği güne kadar. Caner buradayken Berke ile gizli görüştüklerine dair fotoğraflar geliyordu ve bunları yayınlıyorduk. Caner bunları hep inkâr etti.”


Esra Erol’da Caner ve Berke Neden Boşandı? İşte Detaylar


“Ve evleniyoruz dediler, buraya geldiler nikahları yapıldı. Tüm hazırlık süreci ekranda yayınlandı. Ben deli miyim ya, size kendi evladıma yapar gibi düğün yaptım. Bu kadar emeğe yazık. Biraz insan da vicdan olur. Binlerce insan şahit. Aileleri bana teşekkür etti, çocuklarımızın yüzünü güldürdün diye, bunlara haksızlık etmeyin. Neyin ya da nelerin peşindesin bilmiyorum ama madem kurgu bir evlilikti, sen Caner’den neden tazminat istiyorsun o zaman. Gidin anlaşmalı olarak boşanın. Balayında Umre’ye gittiniz. Allah’ın huzuruna çıktınız. O da mı kurguydu Berke. Allah’ın huzuruna nasıl çıktın. Hiç kimseye hiçbir şey söyleme, sen bu ziyareti yapmış insansın. Seni vicdanınla başbaşa bırakıyorum ben ve hiçbir şey söylemiyorum.” Kaynak: medyatava.com