Beren Saat Netflix İle Dönüyor!


Güncelleme: 21 Kasım 2018 : 12:24
0

2 yıldır sektörde yer almayan Beren Saat Netflix ile bomba gibi bir geri dönüşe hazırlanıyor!

Dünya’nın en çok tercih edilen online içerik izleme platformu olan Netflix, bilindiği üzere ilk Türk dizisi için geçtiğimiz aylarda start verdi ve başrol için Çağatay Ulusoy ile anlaştı. 14 Aralıkta yayınlanacak olan Çağatay Ulusoy’lu Hakan: Muhafız’ın ardından Netflix, 2. yerli yapımın müjdesini verdi!

Netflix’in 2. Türk Yapımı Dizisi!

Kendi resmi hesabından yaptığı bir paylaşım ile herkesi şoka uğratan Netflix, 2. yerli yapım için Beren Saat ile anlaştığını duyurdu!

2 yıldır sektörde sessizlik içinde olan Beren Saat, Netflix gibi kaliteli bir platform ile bomba gibi bir geri dönüşe hazırlanıyor…

Dizinin Konusu Merak Ediliyor!

Netflix’in 2. Türk yapımı dizisi olma özelliğini taşıyacak olan dizinin konusu şuan açıklanmış değil… Beren Saat’in Netflix’te yer alacağının duyurulduğu fragmanda Netflix’in güçlü kadın karakterlerinin yer alması üzerine akıllara Saat’in güçlü bir kadın rolü ile ekranlara dönüş yapacağı geldi…

İşte Netflix’in Resmi Hesabından Paylaştığı Video;

Hoş geldin, bizde seni bekliyorduk şeklinde karşılanan Beren Saat, bakalım nasıl türde bir dizi ile ekranlara geri dönüş yapacak?

Beren Saat Kimdir?

Türkiye’nin Yıldızları yarışması ile ekranlara giriş yapan Beren Saat, daha bir yarışmacı iken bile dikkat çeken birisiydi. Tomris Giritlioğlu tarafından keşfedilen güzel oyuncu, Aşka Sürgün, Hatırla Sevgili, Aşk-ı Memnu, Fatmagül’ün Suçu Ne?, İntikam ve Muhteşem Yüzyıl: Kösem gibi çok başarılı ve hala izlenen yapımlarda yer aldı. 1984 Ankara doğumlu olan Beren Saat, 2014 yılında hayatını ünlü şarkıcı Kenan Doğulu ile birleştirdi.

Uzun zamandır sektörde yer almayan oyuncu, Netflix’in kendi sayfasından yaptığı bir paylaşım ile Netflix’in 2. yerli yapımında yer alacağını duyurdu. Sevenleri tarafından sevinçle karşılanan bu haber, aynı zamanda dizinin konusu hakkında da merak uyandırdı! Özellikle Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Bihter karakteri ile tanınan ve çok sevilen güzel oyuncunun hayranları bu haberden çok memnun… Önümüzdeki günlerde detaylarının açıklanacağı umulan yeni dizi, şimdiden herkesin merakla beklediği yapımlar arasına girdi.

Hakan: Muhafız 14 Aralıkta Netflix’te!

Netflix’in ilk Türk dizisi olma özelliğini taşıyan Hakan: Muhafız dizisi de 14 Aralıkta izleyenlerin beğenisine sunulacak!