Beren Saat 2017-2018 De Hangi Dizide Oynayacak


Güncelleme: 5 Ekim 2017 : 23:52
18

Beren Saat 2017-2018 Sezonu Yeni Projesi Belli Oldu mu?

Aşkı Memnu dizisi ile hafızalara kazınan geçtiğimiz sezon da Muhteşem Yüzyıl kösem dizisinde Rol alan Fatmagül’ün suçu ne dizisin de ki evrimi ile herkesi çok şaşırtan güzel oyuncu Beren Saat’in yeni dizisi belli oldu. Güzel oyuncunun rol aldığı her proje büyük ilgi görüyor. Güzel oyuncu 2017-2018 sezonunda hangi dizide rol alacak?

Daha önce bir kore dizisinden uyarlama Kadın dizisinde oynayacağı söylenmişti. Dizi ile ilgili güzel oyuncuya teklif götürülmüş ancak oyuncu bu teklife sıcak bakmamış. Women dizisinden uyarlanan Kadın dizisi star tv ekranlarında yayınlanacak. Genç bir avukatın haksız bir dava yüzünden görevinden atılmasının ardından tekrar göreve dönmek için verdiği mücadeleyi konu alan yapımda Beren Saat’in yerine Özge Özpirinçci oynayacak. Dizinin çekimlerine yaz döneminde başlanacak ve Ekim döneminde ekranlara gelmesi planlanıyor.

Peki Beren Saat hangi dizide rol alacak. Konu ile ilgili pek çok asparagas haber yapıldı ve söylendi. Güzel oyuncu hep sessiz kaldı. En sonunda sessizliğini bozan güzel oyuncu Beren Saat konu ile ilgili merak edilen soruya açıklık getirdi. Daha önce Aşkı Memnu, Fatmagül’ün Suçu Ne, İntikam, Muhteşem Yüzyıl: Kösem gibi çok konuşulan projelere imza atan başarılı oyuncu Beren Saat’in ekranlara dönüp dönmeyeceği çok konuşuluyordu. Birçok diziden teklif alan oyuncu ‘İyi bir proje olmadığı için ekranlarda yokum, seçici davranıyorum’ açıklamasını yaptı.

Beren Saat kendi tabiri ile iyi bir projeden teklif aldığında değerlendireceğini söylemekte. Bakalım güzle ve başarılı oyuncu hangi dizi ile karşımıza çıkacak. Sizce Beren Saati hangi tür dizide oynamalı? Duygusal, Romantik, Komedi, Aksiyon? Konu hakkında düşüncelerinizi yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz?

18 YORUMLAR

Comments are closed.