Beni Bırakma Dizisi Cansu Kıyafetleri ve Fiyatları


Güncelleme: 13 Ocak 2018 : 01:44
1

Beni Bırakma dizisi 8 ocak pazartesi ekran macerasına başladı. Dizi yeni başlamasına rağmen kısa sürede büyük ilgi görmeyi başardı. Gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla adından söz ettiren Beni Bırakma dizisi tüm bunların yanında oyuncuların kullandığı kıyafetler ve takılarla da dikkat çekmeyi başardı. Özellikle dizide Cansu karakterine hayat veren Çağla Çukurova’nın taşıdığı kostümler büyük merak konusu oldu. İzleyenler Beni Bırakma Dizisi Cansu kıyafetleri, takıları ve aksesuarları hakkında tüm merak edilenlere haberimizin devamında yer verdik.


Beni Bırakma İzlendi Mi Tuttu Mu Reytingleri Nasıl Final Mi Yapacak


Beni Bırakma dizisinde Cansu karakterine hayat veren güzel oyuncu ve model Çağla Çukurova kusursuz fiziği ve güzelliğiyle dizinin en dikkat çeken isimlerinden. Giydiği kıyafetler, taktığı takılar ve kullandığı aksesuarlar izleyenlerin oldukça beğenisini topladı. Bizde sizler için güzel oyuncunun dizide kullandığı kıyafetlerin markalarını ve fiyatlarını araştırdık.

 

Beni Bırakma dizisi Cansu’nun kıyafetleri Veveya Butig sponsorluğunda hazırlanmaktadır. Aynı zamanda Koton, Adl, New Forever, Zara, Mango ve Batik gibi ünlü markaların kıyafetlerini de taşımaktadır. Beni Bırakma dizisi oyuncularının takıları Nadya Takı tarafından temin ediliyor. Beni Bırakma oyuncularının takıları ve aksesuarlarına www.nadyataki.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.  Beni Bırakma dizisi gece elbiseleri Taç Abiye mağazasında özel olarak dikiliyor.

Sizler de merak ettiğiniz oyuncuya ait elbise, kazak, takı ve ayakkabı markalarını yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

1 YORUM

Comments are closed.