Beni Affet 1226. Bölüm Özeti-5 Ekim Neler Olacak?


Güncelleme: 4 Ekim 2017 : 23:06
1

Yaman Feride’ye kızgındır. Bu kızgınlıkla Feride’ye haber vermeden evden çıkar. Gittiği yer ise sır gibidir. Feride ise evde endişeli bir şekilde Yaman’ı beklemektedir. Tabi bu arada Asiye boş durmaz. Beni Affet 1226. bölüm özeti haberimizde.

Asiye Feride’nin Cüneytle ilişki kurmasından dolayı rahatsızdır. Güneş’ten dolayı Feride ve Cüneyt’in yakınlaşmasını istemez. Bundan dolayı kimsenin beklemediği bir hamlede bulunur. Cüneyt ise Feride’yi bir türlü unutamaz, aklı fikri Feride’dedir. Zühre evine gelen davetsiz misafir ile şok yaşar.

Beni Affet 1226. Bölüm Özetinde; Ateş, Toprak’ın Zeynep’e karşı boş olmadığını öğrendiğinde çok sinirlenir ve bunu sindiremez. Zeynep ise Pınar’ın zorlaması ile Ateş’in hislerini açıklaması ile ilgili bir beklentiye girer.  Feride ve Ateş karşı karşıya gelirler ancak o anda Ateş arafta kalır. Ne söyleyeceğini bilemez.

Beni Affet 5 ekimde ki bölümünde; Yiğit ise hain bir plan kurmuş ve Kader’i zor duruma sokmuştur. KAder içindeki zor durumdan dolayı maddi sıkıntılarla baş etmeye çalışmaktadır. Diğer taraftan Sevgi ve Şahin’in de yanında olduğu bir anda Kader’in başına gelenelr onu perişan eder.

Tüyo: Yaman Seher’in yanına gitmiştir. Ateş Zeynep’e açılamayacak. Asiye Seher’i Yaman’a ayarlayacak. Zühre2nin beklenmedik misafiri Güzel’dir.

Comments are closed.