Behzat Ç. Serhat Müdür Kimdir? Hangi Dizilerde Rol Aldı? Gerçek Adı Ne?


Güncelleme: 10 Mayıs 2019 : 22:31
0

Yeni bölümleri ile hayranlarının karşısına yeniden çıkmaya hazırlanan Behzat Ç. dizisinin kadrosu netleşmeye başladı.

İnternet üzerinden dizi izleme platformu olan BluTv‘de yayınlanacak olan Behzat Ç. dizisinin yeni bölümlerinde rol alacak isimler belli oluyor.

Erdal Beşikçioğlu‘nun Behzat komiseri canlandıracağı dizide Savcı Esra rolü ile Canan Ergüder Ece, Şevket rolü ile Ege Aydan‘ın diziye dahil olacağı daha önce açıklanmıştı.

Behzat Ç. dizisinde rol alacak bir başka isim de belli oldu. Dizide Serhat Müdür karakterini tecrübeli oyuncu Ertuğrul Şakar canlandıracak.

Ertuğrul Şakar kaç yaşında? Ertuğrul Şakar nereli? Ertuğrul Şakar dizileri neler? Ertuğrul Şakar eşi kim? Ertuğrul Şakar yeni dizisi ne?

Ertuğrul Şakar Kimdir?

Ertuğrul Şakar 25 Ağustos 1977 yılında Sivas’ta dünyaya geldi. Başak burcu olan oyuncu 42 yaşında. 79 kilo olan Şakar 1,81 boyunda. İlköğretimini Sivas’ta tamamlayan başarılı oyuncu, Eskişehir Demir Yolu Meslek Lisesi’ni bitirdi.

Ertuğrul Şakar, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olarak eğitim hayatını tamamladı. Mezun olduğu üniversitede diksiyon ve tiyatro dersleri vermektedir.

2010 yılında rol aldığı Şevkat Tepe dizisinde canlandırdığı Kordon Celil karakteri ile geniş kitlelerce tanındı.

Ertuğrul Şakar’ın Rol Aldığı Yapımlar

2014 – Kurtlar Vadisi Pusu
2010 – Şefkat Tepe
2009 – IV. Osman
2008 – Eyvah Halam

Behzat Ç. Ne Zaman Başlayacak?

İnternet üzerinden dizi izleme platformu olan Blu Tv üzerinden yeni bölümleri yayınlanacak olan Behzat Ç. dizisi ile ilgili detaylar netleşmeye başladı.

6 sene önce final yaparak ekranlara veda eden Behzat Ç. dizisi üç sezon sürmüştü.

Detaylar Netleşiyor

Blu tv özel yapımı olarak izleyici ile altı yıl aradan sonra yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç. dizisinde oynayacak isimler belli olmaya başladı.

Erdal Beşikçioğlu’nun polis Behzat Ç. rolüne hayat verdiği dizinin kadrosuna katılması beklenen iki isim daha belli oldu.

Behzat Ç. dizisinde Savcı Esra karakterine hayat veren Canan Ergüder Ece‘nin yeniden çekilecek dizide özel bir rolle yer alması bekleniyor. Daha önce yayınlanan bölümlerde ölerek diziye veda eden Canan Ergüder Ece’nin nasıl bir rolle dönüş yapacağı merak konusu.

Behzat Ç.’nin yeni bölümlerinde eski kadrodan yer alacak bir diğer isim de dizide Şevket karakterini canlandıran Ege Aydan.

Bakalım Erdal Beşikçioğlu tarafından yaratılan efsane karakter Behzat Ç.’nin yeni hikayelerinin anlatılacağı yeni bölümlerde izleyicileri ne gibi sürprizler bekliyor. Dizinin yeni bölümlerine eski kadrodan başka isimler katılacak mı?