Behzat Ç’nin Efsane Karakterleri Geri Dönüyor! Yeni Bölümler Ne Zaman Başlıyor?


Güncelleme: 10 Mayıs 2019 : 17:12
0

Yayınlandığı dönemin fenomen dizileri arasına giren Behzat Ç. yeniden başlıyor.

İnternet üzerinden dizi izleme platformu olan Blu Tv üzerinden yeni bölümleri yayınlanacak olan Behzat Ç. dizisi ile ilgili detaylar netleşmeye başladı.

6 sene önce final yaparak ekranlara veda eden Behzat Ç. dizisi üç sezon sürmüştü.

Detaylar Netleşiyor

Blu tv özel yapımı olarak izleyici ile altı yıl aradan sonra yeniden buluşmaya hazırlanan Behzat Ç. dizisinde oynayacak isimler belli olmaya başladı.

Erdal Beşikçioğlu’nun polis Behzat Ç. rolüne hayat verdiği dizinin kadrosuna katılması beklenen iki isim daha belli oldu.

Savcı Esra Geliyor!

Behzat Ç. dizisinde Savcı Esra karakterine hayat veren Canan Ergüder Ece‘nin yeniden çekilecek dizide özel bir rolle yer alması bekleniyor. Daha önce yayınlanan bölümlerde ölerek diziye veda eden Canan Ergüder Ece’nin nasıl bir rolle dönüş yapacağı merak konusu.

Behzat Ç.’nin yeni bölümlerinde eski kadrodan yer alacak bir diğer isim de dizide Şevket karakterini canlandıran Ege Aydan.

Bakalım Erdal Beşikçioğlu tarafından yaratılan efsane karakter Behzat Ç.’nin yeni hikayelerinin anlatılacağı yeni bölümlerde izleyicileri ne gibi sürprizler bekliyor. Dizinin yeni bölümlerine eski kadrodan başka isimler katılacak mı?

Erdal Beşikçioğlu Kimdir?

Erdal Beşikçioğlu 5 Ocak 1970 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Oğlak burcu olan ünlü aktörün babası Ordulu. Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı İlhan Cavcav’ın yeğenidir.

Erdal Beşikçioğlu, konservatuvardan sınıf arkadaşı oyuncu Elvin Beşikçioğlu ile 1991’den beri evlidir. “Derin” (d.2001) adında Bir kız çocuğu vardır.

1993 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı’ndan mezun olarak oyunculuk eğitimini tamamladı. 95-96 sezonunda Diyarbakır Devlet Tiyatrosu’nda müdür vekili olarak görev aldı. Ankara Devlet Tiyatrosu’nda görevine devam etti.

En bilinen yapımları arasında; Behzat Ç, Vali, Kurtlar Vadisi Filistin, Köprü, Barda, Es-es yer alır.

Aldığı Ödüller

2011 – 48. Antalya Altın Portakal Film Festivali En İyi Erkek Oyuncu Ödülü (Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm)
2009 – Baykal Saran Tiyatro Ödülü (Bir Delinin Hatıra Defteri)
2012 – Antalya Televizyon Ödülleri Drama – En İyi Erkek Oyuncu (Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi