Bedesten Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Setine Nasıl Gidilir?


Güncelleme: 15 Mayıs 2018 : 14:52
0

Yeni sezonunda ekrana gelmesi beklenen Bedesten isimli dizinin nerede çekildiği, dizi setinin nerede olduğu en az oyuncu kadrosu ve konusu kadar merak ediliyor. Bedesten dizisi nerede çekiliyor? 

NTC Medya tarafından yeni bir dizi ekrana gelmek hazırlıklara başladı. Kırgın Çiçekler, Aşk Ve Mavi, Adı Zehra gibi bir çok başarılı yapımda imzası bulunan NTC Medya Bedesten dizisini yeni sezonda izleyicisiyle buluşuyor. Dev kurgulu ve prodüksiyonlu bir dizinin hazırlıkları her zaman daha zor ve meşakkatli olmuştur. Bedesten dizisi de farklı bir hikayeyi ekrana getireceği için hazırlıkları da uzun bir süreç gerektiriyor.

Bedesten dizisi nerede çekiliyor? Sorusu izleyenler tarafından daha dizi başlamadan araştırılmaya başladı. Çünkü dizinin ismi izleyicide merak uyandırıyor. Bedesten hem tarihten hem de günümüzden çağrı yapan bir isim. Acaba dizi dönem ve tarih dizisi mi olacak?

Dizi Makedonya’da daha önce yaşanmış etkileyici bir hikayeyi ekranlara yansıtacak. Çekimler bu yüzden Makedonya’da gerçekleşecek. Fakat zaman içerisinde Türkiye’de devam etmesi bekleniyor. Ayrıca dizi de Türk ve Makedonyalı oyuncular yer alacak. Dizi için Makedonya’da uygun bir set ortamı hazırlanıyor.

Henüz Bedesten dizisi nerede çekiliyor sorusu için tam adresi vermemiz mümkün değil. Dizinin çekimleri başlar başlamaz bu konu haberimizde yer alacaktır.

Bedesten dizisi nerede çekiliyor? Set adresi nerede sorularıyla ilgili sizler de paylaşmak istediğiniz düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.