Barış Arduç Ekranlara Geri Dönüyor!


Güncelleme: 21 Kasım 2018 : 21:55
0

Kiralık Aşk dizisi ile yıldızı parlayan ve uzun süredir ekranlarda yer almayan yakışıklı oyuncu Barış Arcuç, ekranlara dönmeye hazırlanıyor!

Uzun zamandır ekranlarda yer almayan ünlü oyuncu en son Mutluluk Zamanı filmi ile sevenleri ile buluşmuştu… İlk olarak Deliha filmindeki Cemil karakteri ile tanıdığımız ve ardından Kiralık Aşk dizisi ile kendisini seyirciye iyice sevdirmeyi başaran Barış Arduç, yepyeni bir dizi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Yine Star Tv’de!

Star Tv’de ki Kiralık Aşk dizisi ile ünlenen Barış Arduç tekrar Star Tv ekranlarında yer alacak bir dizi ile dönecek! Kiralık Aşk ve Mutluluk Zamanı’nda ki rol arkadaşı Elçin Sangu’nun perşembe günü yayınlanacak olan dizisi Çapışma’dan sonra Barış Arduç‘ta yeni dizi haberi ile sevenlerini mutlu etti.

Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından yaptığı bir paylaşım ile duyurduğu bu haberde şunlar yazmaktadır;

Barış Arduç’un yeni yılda Star TV’de ekrana gelecek yeni dizisinin cast çalışmaları geçen hafta itibariyle başladı. Kuzgun adlı dizide zaman zaman Barış Arduç’un canlandıracağı karakterin çocukluk yıllarına ait dönüşler de yer alacak.

Yeni Dizinin Adı Kuzgun!

Barış Arduç‘un yeni dizisinin konusu henüz belli olmasa da isminin Kuzgun olduğu ve yeni yılda ekranlarda olacağı biliniyor. Oyuncu seçmelerinin hala devam ettiği dizi de en çok Barış Arduç‘un partneri merak konusu oldu!

Barış Arduç Kimdir?

1987 İsviçre doğumlu olan Barış Arduç ünlü tiyatro sanatçısı Ayla Algan sayesinde oyunculuğa adım attı. 2011 yılında başladığı oyunculuk kariyerinde birçok yapımda yer alsa da en çok Kiralık Aşk dizisindeki Ömer İplikçi karakteri ile tanındı ve sevildi… Rol arkadaşı Elçin Sangu ile daha sonra Mutluluk Zamanı adlı romantik komedi filminde de rol alan Barış Arduç, sevenleri tarafından Sangu ile oldukça yakıştırılıyor. Şuan da Deliha filminde rol arkadaşı olan Gupse Özay ile beraberdir. Oyunculuğun yanı sıra yakışıklı oyuncu birçok sosyal farkındalık projesinde de yer almaktadır.

Televizyona verdiği uzun moladan sonra yakışıklı oyuncunun hayranları bu yeni dizi haberine oldukça sevineceğe benziyor! Kuzgun dizisi hakkındaki detayların önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor…