Bahtiyar Ölmez Kemal Kim? Nereden Tanıyoruz


Güncelleme: 16 Ocak 2018 : 00:00
0

Cumartesi akşamları ekrana gelen özgün komedi türüyle izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan Bahtiyar Ölmez oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Dizinin 20 ocak cumartesi yayınlanan 10. bölümünde Kemal karakteriyle dahil olan genç oyuncu daha önce Gülümse Yeter dizisinden hatırladığımız Yılmaz Kunt’tur. Yılmaz Kunt dizide Kemal karakteriyle nasıl bir role hayat verecek? Gülümse Yeter Kemal kim? 

[kirmizitext]Bahtiyar Ölmez Reytingler Nasıl? Tuttu Mu İzlendi Mi [/kirmizitext]

Yetkin Dikinciler, Hande Subaşı, Güven Hokna, Orhan Ayna, Serkan Kuru, Umut Oğuz, Ali Çatalbaş ve Semih Öztürk gibi oyuncuları kadrosunda bulunduran Bahtiyar Ölmez, kasım ayında başladığı ekran macerasını başarıyla sürdürüyor. Diziye 10. bölümde dahil olan Kemal karakteri izleyenlerin dikkatini çekmeyi başardı. Dizinin takipçileri Bahtiyar Ölmez Kemal kim sorusuna yanıt aradı. İşte detaylar…

Dizinin son bölümünde, Fuat’ın Nuran’ı kaçırdığını öğrenen Bahtiyar yüzleşmek için soluğu Fuat’ın yanında alır. Bahtiyarın namlusuna doğru korkusuzca yürüyen Bahtiyar her şeyi itiraf eder. Diğer taraftan öldüğü sanılan Rıfat’la ilgili şok edici bir gerçek ortaya çıkar. Yine izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak eğlenceli bir bölüm ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Bahtiyar Ölmez Kemal Kim? Yılmaz Kunt

1994 Ankara doğumlu genç oyuncu Atılım Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezundur. Düzgün fiziği ve karizmatik tavırlarıyla dikkat çeken Yılmaz Kunt 2015 yılında katıldığı Best Model Of Turkey yarışmasında birinci olmuş ve profesyonel modellik hayatı başlamıştır. Daha sonra yapım şirketlerinin peşine düştüğü genç oyuncu Gülümse Yeter dizisinde ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.

https://www.youtube.com/watch?v=5F8howYeD3U