Badem Şekeri Ne Zaman Başlıyor? İşte Yayın Tarihi


Güncelleme: 12 Haziran 2017 : 23:38
17

Fox Tv’nin yeni sezon için hazırladığı yepyeni projesi Badem Şekeri ne zaman yayın hayatına başlayacak? Bir yaz dizisi olarak planlanan projenin çekimleri haziran ayında başladı.

İlk etap çekimleri Çanakkale’de başlayan Badem Şekeri Temmuz ayında yayınlanmaya başlayacak. Fox Tv her yaz benzer konuda dizileri ekrana getiriyor. 2014 yılında Kiraz Mevsimi isimli diziyle önemli bir izlenme oranını yakalamış ve 2 sezon başarıyla yayınlanmıştır. Geçtiğimiz yaz ayında No 309 dizisiyle yine aynı başarıya ulaşmış ve dizinin 2. sezon onayı alması sağlanmıştır.

Şimdi ise benzer bir proje olan Badem Şekeri isimli yeni diziyi izleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Dizinin başrol oyuncuları Alper Saldıran ve Burcu Özberk olarak belirlendi. Alper Saldıran daha önce Melekler Korusun, Beni Böyle Sev ve Kalbim Ege’de Kaldı dizilerinde başrol oynamıştır. Burcu Özberk ise Güneşin Kızları ve Şahane Damat dizileriyle izleyenlerin kalbine taht kurmuştur.

Temmuz ayında yayın hayatına başlaması planlan dizinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Romantik komedi türünde bir proje olması bekleniyor. Dizinin yayın günü tam olarak belirlenmedi. Ancak Haziran ayında Fox Tv’nin bir çok projesi sezon finali yapacak.

Dizi tutar mı tutmaz mı bunu ilk haftaki başarısından anlayabiliriz. Bizim tahminlerimiz dizinin kısa sürede final yapacağı yönünde. Çünkü bütün kanallar benzer konulu projeleri yaz aylarında ekrana getirecek.

Sizce Badem Şekeri dizisi tutar mı? Alper Saldıran ve Burcu Özberk nasıl bir çift olur? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

 

 

17 YORUMLAR

  1. Bu film tutar ve tahmin ede biliyorum nasil bir film olacagini isminden cikardim filmi seneryoaunu

  2. BU DİZİ DEVAM ETMELİ OTEKİ FİLİMLERDEN BIKTIK HEPSI VURDU KIRDILI KOMİK GÜZEL FİLM DEVAM ETMELİ BU

  3. BU DİZİ DEVAM ETMELİ OTEKİ FİLİMLERDEN BIKTIK HEPSI VURDU KIRDILI KOMİK GÜZEL FİLM DEVAM ETMELİ BU

Comments are closed.