Aslan Biraderler (TRT 1) Oyuncu Kadrosu ve Tüm Karakterler


Güncelleme: 29 Ağustos 2017 : 18:47
0

Daha önce ‘Geniş Aile’ başta olmak üzere birçok projeye imza atan Ömer Uğur’un yönetmenliğinde çekilecek dizi dört kardeşin hikayesini ekrana taşıyacak. TRT 1 yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Aslan Biraderler dizi yeni sezonda TRT 1 ekranlarında olacak. İşte detaylar.

TRT, yeni sezon için yeni yapımlarla ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yeni sezonda bir çok kanal dizi ve program seçeneklerini arttırarak izleyicilerin karşısına daha geniş bir yelpazede seçenek sunmak için çalışıyorlar.

Aslan Biraderler dizisi de bu yapımlardan birisi. Dizinin casting çalışmaları devam ediyor. Dizinin netleşen ilk oyuncusu ‘Geniş Aile’ dizisiyle tanıdığımız Bora Akkaş oldu.

Aslan Biraderler Bora Akkaş Kimdir?

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Seda Türkmen ile evlenen genç oyuncu Bora Akkaş, 1990 İstanbul doğumludur. Akkaş öncelikle şehir tiyatrolarında eğitim almış ve ilk kez “Gönlümdeki Köşk Olmasa” isimli filmde rol alarak sektöre adım atmıştır. Bu filmdeki performansı sayesinde Altın Portakal ödülünü almıştır. Oldukça sevilen oyuncunun tanınması Geniş Aile dizisinde oynadığı Zekai karakteri ile olmuştur.

Aslan Biraderler (TRT 1) Oyuncu Kadrosu ve Tüm Karakterleri yavaş yavaş açıklanmaya başladı. Yeni bilgiler eşliğinde haberimiz kısa süre sonra güncellenecektir.