Aslan Ailem Ne Zaman Başlayacak? Tanıtım Fragmanı


Güncelleme: 1 Ekim 2017 : 14:51
0

Aslan Ailem dizisi ne zaman başlıyor? Aslan Ailem hangi günler yayınlanacak? Aslan Ailem dizisi tanıtım fragmanı yayınlandı mı?

TRT 1 ekranlarının yeni sezondaki sürprizlerinden birisi olan Aslan Ailem dizisinin başrolünde Bora Akkaş ve Burcu Özbek’in olacağını sizlerle daha önce paylaşmıştık. 4 erkek kardeşin yaşadığı olayları ekranlara taşıyacak olan dizinin hazırlıklarında sona gelindiği söyleniyor.


Aslan Ailem Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Setine Nasıl Gidilir?


Aslan Ailem dizisi, TRT 1 ekranlarında yer alıyor. TRT 1 kanalının 2017-2018 sezonunda Diriliş Ertuğrul, Payitaht Abdülhamid ve Yalaza dizilerinin yanına eklenen Aslan Ailem dizisi için gün arayışı başladı.

Diriliş Ertuğrul yine önceki sezonlardaki gibi Çarşamba akşamları yayınlanacaktır. Payitaht Abdülhamid’in geçtiğimiz sezondaki kendi gününde yani Cuma akşamında yayınlanacağı biliniyor. Yeni dizi Yalaza ise Cumartesi akşamları yayınlanıyor.

TRT 1 ekranlarının diziler dışında başka programları da bulunuyor. Salı akşamları da Altın Petek isimli yarışma programı yayınlanıyor. Pazar akşamları Sıra Sende Türkiye isimli ses yarışması yayınlansa da program kısa süre sonra final yapacağı için dizi Pazar akşamı yayınlanabilir.

Dizinin yayın tarihi için ise Ekim ayı düşünülüyor. Cast çalışmaları ve mekan arayışları devam eden dizinin çekimlerine bir an önce başlanırsa dizinin yeni bölümleri Ekim ayının ortalarına doğru ekranlarda olacak.

Aslan Ailem dizisi için Ekim ayı içerisinde bir yayın tarihi belirlenecek. Bu tarih belirlendiğinde haberimiz sizler için güncellenecektir. Dizinin fragmanı da henüz paylaşılmadı.

Siz dizinin ne zaman yayınlanmasını istersiniz? Sizce Aslan Ailem dizisi hangi akşam yayınlanmalı? Aslan Ailem dizisi ne zaman başlamalı?


Aslan Ailem Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Tüm Karakterler