Aslan Ailem Dizisi Tuttu Mu? İzlendi Mi Reytingler Nasıl Erken Final Mi Yapacak


Güncelleme: 23 Ekim 2017 : 00:35
3

TRT’nin yeni dizisi Aslan Ailem 22 Ekim pazar akşamı ilk bölümü ile ekrana geldi. Uzun süredir tanıtımı yapılan komedi ağırlıklı dizi ilk bölümü ile beklentileri karşılayabildi mi? 

Başarılı oyuncu kadrosu ve güncel konusu ile herkesimden insana hitap eden dizi pazar akşamları ekrana gelecek. Dizinin pazar akşamları yayınlanacak olması büyük avantaj. Çünkü diğer kanalların yayın akışına bakıldığında Aslan Ailem dizisini zorlayacak başka bir program olmadığını görüyoruz. TV8 ekranlarında yayınlanan ve kemik izleyici kitlesine sahip O Ses Türkiye’yi saymazsak.


Aslan Ailem Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Setine Nasıl Gidilir?


Başrollerini Zerrin Sümer, Benian Dönmez, Hakan Salınmış, Ferdi Sancar, Akın Akınözü, Fırat Altunmeşe, Bora Akkaş, Levent Özdilek, Burcu Özberk, Esra Sönmezer, Eda Şölenci, Mehmet Şeker ve İpek Özağan’ın paylaştığı dizi eğlenceli ve sıcak konusu ile tam bir aile dizisi.
Biz dizinin oyuncu kadrosunu ve çiftlerin uyumunu da gayet başarılı bulduk. Çünkü bir dizinin tutması için senaryonun ve başrol oyuncuların birbiriyle uyumu çok önemli.
Vedat, annesi Hayriye karısı Hatice ve 3 erkek çocuğuyla otuz yıldır aynı çiftlikte yaşamaktadır. Mutlu huzurlu ve sakin hayatları Burcu’nun gelmesi ile alt üst olur.
Burcu, iş adamı Tayfun’un şımarık, zengin ve güzel kızıdır. Tayfun bir yolsuzluk suçlaması sonucuyla yurt dışına kaçar. Ve böylece Burcu’nun yolu Aslan ailesiyle mecburen kesişir. Burcu, bir akşam Aslan ilesinin kapısını çalar ve evlerini boşaltmasını söyler. Burcu’nun beklenmeyen çıkışına Vedat ve Hayriye dışında herkes şaşırır.
 Siz Aslan Ailem dizisini nasıl buldunuz? Dizi tutar mı izlenir mi? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

 

 

3 YORUMLAR

  1. aslan aılesı cok guzeleğlencelı bır dızıseverek ızlıyoruz pazar gununuheyecanla beklıyoruzdırılış apdulhamıt gıbı

  2. Aslan ailem bizim için birinci çok güzel olmuş bizdede bir gayret var temizlik hastası pazar günleri iple çekiyoruz başarılar diliyorum

Comments are closed.