Aşk Ve Mavi Dizisi Faysal Kimdir? Kısaca Hayatı


Güncelleme: 21 Ekim 2017 : 19:22
4

Yeni sezona yepyeni oyuncularla başarılı bir giriş yapan Aşk Ve Mavi oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Diziye son olarak katılan isim Faysal karakteriyle Ferit Kaya oldu.  Peki Ferit Kaya kimdir, dizideki rolü ve hayatı hakkında tüm merak edilenleri sizler için araştırdık.

Geçtiğimiz sezon Adı Efsane dizisinde Ozan rolüyle izleyici karşısına çıkan Ferit Kaya yeni sezonda Aşk ve Mavi dizisinde Ayhan’ın kardeşi Faysal karakterine hayat veriyor.

Aşk ve Mavi Dizisi 2. Sezon Yeni Gelen Oyuncular-Tam Kadro

Ali ve Cemal bir kaza sonucunda Ayhan’ın ölümüne sebep olmuştur. Ali her şeyi polise itiraf etmek ister fakat Cemal Ali’yi oyuna getirir ve cinayetin üstünü örter. Ayhan’ın ölümüne sebep olduklarını ikisinden başka kimse bilmemektedir. Ancak Ali’nin vicdanı hiç rahat değildir. Faysal abisinin intikamını almak için Göreçkiler ailesine sinsice sızacaktır. Faysal bu saatten sonra Göreçkiler için büyük bir tehdit olacaktır.

Heyecan, entrika ve macera dolu bölümleriyle Aşk Ve Mavi yeni sezonda da zirvenin sahibi olmayı başardı. Aşk Ve Mavi izleyici kitlesi diziyi yeni sezonda da yalnız bırakmadı.

Aşk Ve Mavi Faysal Kimdir? Ferit Kaya

1984 Diyarbakır doğumlu oyuncu Mimar Sinan Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde oyunculuk eğitimi almıştır. Oyunculuğa ilk adımını Erkekler Ağlamaz dizisiyle atmıştır. Kariyerinin dönüm noktası Kavak Yelleri dizisinde Uğur karakteri olmuştur. Sırasıyla Öyle Bir Geçer Zamanki, Gecenin Kanatları, Kollama, Güneşin Oğlu, Kül ve Ateş, Bu Kalp Seni Unutur Mu ve Kayıp gibi dizilerde yer almıştır.

 

https://www.youtube.com/watch?v=_Bi_KnUzpIc

 

4 YORUMLAR

  1. FaYsali ask ve mavi den ayrilsin artık izlemeyecegim artık diziyi FaYsali nolur çıkartın o geldi dizi benim gözümde izlenmiyecek dizi oldu

  2. FaYsali ask ve mavi den ayrilsin artık izlemeyecegim artık diziyi FaYsali nolur çıkartın o geldi dizi benim gözümde izlenmiyecek dizi oldu

  3. Aşk ve mavi faYsal artık diziden çıksın diziniñ tadı kalmadı faysal diziden çıkmazsa izlemeyecegim ask ve mavi faYdalı cikartmassaniz izlemiyeceyim o adamı gördüğümde sinir basiyor

Comments are closed.