Aşk Madeni Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler


Güncelleme: 24 Eylül 2017 : 23:40
0

Aşk Madeni dizisinde kimler var? Aşk Madeni dizisinde hangi oyuncular var? Aşk Madeni dizisinin oyuncuları ve gerçek isimleri neler?

Birbirinden ünlü dizileri televizyon dünyasına kazandıran TMC film, yeni dizisi Aşk Madeni için de çalışmalara başladı. Daha önce Meryem, Familya, Bodrum Masalı, Acı Aşk, Gönül İşleri, Aramızda Kalsın, Tatar Ramazan, Aşk ve Ceza, Kapalı Çarşı gibi yayınlandığı döneme damgasını vuran reyting rekortmeni dizilerin ekrana gelmesini sağlayan TMC film yeni dizisi için oldukça heyecanlı.

Dizi, tüm izleyenleri derinden sarsacak bir aşk hikayesi ile ekrana çıkmaya hazırlanıyor. Yapımcılar tarafından uzun süredir hazırlıkları yapılan dizi, yakın zamanda izleyicisi ile buluşacak.

Aşk Madeni dizisinin oyuncu kadrosu için, geçtiğimiz sezonun en çok konuşulan oyuncuları ile görüşmelerin sürdüğü iddia ediliyor.

Tmc filmin yapımcısı olduğu dizi Aşk Madeni için bazı oyuncu isimleri magazin kulislerinde konuşulsa da henüz dizi için anlaşma yapılan bir isim yok. Konuşulan isimler de magazin programlarında henüz yeni bir proje teklifini kabul etmediklerini belirtiyor.

Aşk Madeni dizi oyuncuları önümüzdeki günlerde netlik kazanacaktır. Aşk Madeni oyuncuları ile ilgili bilgilerimiz netleştiğinde biz de sitemizden sizlere haberimizde güncelleme yaparak duyuracağız.

Aşk Madeni dizisinin oyuncu kadrosu için bizi takip etmeye devam edin. Siz Aşk Madeni dizisinde hangi oyuncuları görmek istersiniz? Dizide görmek istediğiniz bir oyuncu çift var mı? Dizi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi bekliyoruz.