Aşk Kebabı Feyruz Kimdir? Gerçek Adı- Oynadığı Diziler


Güncelleme: 14 Ekim 2017 : 00:41
0

2017-2018 sezonuna Söz ve Yüz Yüze projeleriyle başarılı bir başlangıç yapan Tims&B Productions’un öncülüğünde Aşk Kebabı isimli yeni bir dizi daha izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. 

Yeni sezona damga vurmaya hazırlanan Aşk Kebabı ile ilgili masa başı çalışmaları tüm hızıyla başladı. İç savaşın hüküm sürdüğü Suriye’den Gaziantep’e göç etmek zorunda kalan Feyruz’un zorluklarla dolu hayatını konu alan dizi dram ağırlıklı olacak.

Aşk Kebabı dizisinin Show Tv’de ekrana geleceği kulislerde konuşuluyor. Bizde dizinin Show Tv’de yayınlanacağını düşünüyoruz çünkü geçtiğimiz haftalarda final yapan Rüya dizisiyle şuan kanalda boşluk bulunuyor. Show Tv böyle bir fırsatı kaçırmayacaktır.

Ocak ayında izleyici karşısına çıkması beklenen dizinin oyuncu ve cast çalışmaları büyük titizlikle devam ediyor. Dizinin konusu oldukça ilgi çekici.

Özellikle ismiyle bir komedi dizisi olduğu düşünülen dizinin aslında dram ağırlıklı olması herkesi şaşırttı. Bizim tahminimiz son ana kadar dizinin isminin değişebileceği yönünde. Savaş yüzünden topraklarını terk etmek zorunda kalan Suriye halkının zorlu mücadelesi izleyiciye aktarılacak.


Ülkemizde 4 milyona yakın Suriyeli mültecilerin bulunduğunu göz önüne alırsak dizinin reytinglerde üst sıralarda yer alacağını söyleyebiliriz. Daha önce pek çok başarılı projeyi izleyiciyle buluşturan  Tims&B Productions, yine iddialı bir diziyi ekrana getirecek.
Aşk Kebabı Feyruz Kimdir?
 Dizide Feyruz karakterini canlandıracak olan ünlü isim ise oldukça merak ediliyor. Şimdilik sır gibi saklanan bu isim açıklanır açıklanmaz sitemizde yer alacak.