Aşk-ı Roman 28 Ağustos 1 Eylül Arası Neden Yok


Güncelleme: 26 Ağustos 2017 : 11:01
2

Tv8’in yeni günlük dizisi Aşk-ı Roman neden yok? Yeni bölümleri ne zaman başlayacak saat kaçta yayınlanacak? 

İlk bölümleri meraklılar tarafından izlenen Aşk-ı Roman son bölümlerde oldukça düşük reyting aldı. Dizinin 28 Ağustos 1 Eylül arası ekrana gelmeyecek olması akıllara final mi yaptı yayından mı kaldırıldı sorularını getirdi. Fakat dizinin takipçilerine güzel haberi verelim.

21 Ağustosta yayın hayatına başlayan dizi  28 Ağustos- 1 Eylül arası ekrana gelmeyecek. Günlük yayınlanan dizi 10 günlük bayram tatili nedeniyle bu hafta yeni bölümleriyle ekrana gelmeyecek.

Başrollerinde fenomen gelin ve damat adaylarının rol aldığı dizi yayınlandığı günden itibaren eleştiri yağmuruna tutuldu. Deneyimsiz isimsizlerin oyunculukları oldukça amatör ve başarısız bulundu.

Show Tv’de ekrana gelen Evleneceksen Gel isimli izdivaç programında inişli çıkışlı aşklarıyla gündeme gelen çifti Kaan ve Solmaz dizinin başrol oyuncuları. Birbirine sırılsıklam aşık ama kavuşmaları imkansız bir çifti canlandırıyorlar. Daha önce hiç oyunculuk deneyimi olmayan Kaan ve Solmaz eleştirilerin odak noktası oldu.

Geçtiğimiz yıllarda ekrana gelen Cennet Mahallesi dizisine konu olarak çok benziyor. Fakat izleyiciler Alişan ve Çağla Şikel’in canlandırdığı Sultan ve Ferhat karakterine çok alışık olduğu için Kaan ve Solmaz’a alışamadı.

Fakat biz dizinin ilerleyen bölümlerde reyting oranlarını yükselteceğine ve daha uzun süre ekranlarda olacağına inanıyoruz.

Aşk-ı Roman 28 Ağustos- 1 Eylül arası bayram dolayısıyla ekrana gelmeyecek. Fakat 4 Eylül’den itibaren yeni bölümleriyle tekrar yayında olacak. 

Aşk- Roman 4 Eylül’den itibaren hafta içi hergün 18.45’te Tv8’de. 

Aşk-ı Roman Neden Final Yapıyor Yayından Kaldırıldı mı

Aşk-ı Roman 6. bölüm fragmanı

2 YORUMLAR

  1. Amaaannn ben napacam şimdi ne izliycem o günlerde. Bağımlısı olmuştum, birkez bile kaçırmadım çok üzgünüm çoooookkkk ?

Comments are closed.