Arka Sokaklar Yelda Kim? Oynadığı Diziler-Gerçek Adı?


Güncelleme: 11 Ocak 2018 : 21:28
0

Arka Sokaklar 11 yılın verdiği tecrübe ile dolu dizgin yoluna devam ediyor. Oldukça sevilen ve reytinglerde ilk 3’ü bırakmayan diziye yeni karakterlerde dahil olmaya devam ediyor. Arka Sokaklar Yelda Kim? Oynadığı Diziler-Gerçek Adı? Arka Sokaklar’ın 12 Ocak Cuma günü yayınlanacak olan bölümünde yeni bir karakter diziye dahil oluyor. Dizide ünlü bir mankeni canlandıran Yelda karakteri, alışveriş düşkünü ve Şamil’in eşidir. Peki Yelda karakteri kimdir? Gerçek adı ne?

Yelda karakterini canlandıran oyuncu Şebnem Schaefer’dır. Şebnem Schaefer 2006 Miss Germany güzeli seçilmiştir. Şebnem, anne Türk baba Alman bir ailenin 1984 doğumlu kızıdır. 181 cm boyunda olan Şebnem Frankfurt doğumludur. 15 yaşında modelliğe başlamış olan güzel mankenin tam adı Jennifer Simone Macide Şebnem Schäfer’dır.

Babası evlendikten sonra  Müslüman olan Şebnem liseden 2003’te mezun olduktan sonra 2 sene Türkoloji 1 sen Kültür antropoloji ve Avrupa Etnolojisi okumuştur. Daha sonra yandal olarak Psikanalizi okumuştur. Belli bir süre Almanya’da siyasete de atılan Şebnem daha sonra Türkiye’ye geldi. Türkiye’den kaldıktan sonra tekrar Almanya’ya giden Şebnem orada Kamu Yönetimi ve Siyaset okudu. İyi derecede Almanca, İngilizce, Fransızca ve Türkçe bilen Şebnem aynı zamanda Arapça derslerde almıştır.