Arka Sokaklar Tekin Öldü Mü? Diziden Ayrılıyor Mu 15 Aralık


Güncelleme: 17 Aralık 2017 : 10:27
0

Arka Sokaklar dizisi 15 Aralık 462. bölümde yine hüzünlü bir sahne yaşandı. Hüsnü’nün oğlu Tekin bir çete tarafından öldüresiye dövüldü. Yerde hareketsiz yatan Tekin’in nabzı durma noktasına geldi ve acil müdahale için hastaneye kaldırıldı. İzleyen herkes Tekin öldü mü? Arka Sokaklar Tekin yaşayacak mı? Diziden ayrılıyor mu sorularına yanıt aradı.


Arka Sokaklar Sinem Kimdir? Gerçek Adı-Oynadığı Diziler


Sokakların karanlık taraflarını izleyiciye aktaran, sosyal mesajları ile seyirciyi aydınlatan Arka Sokaklar, uzun yıllardır başarıyla ekrana gelmeye devam ediyor. Ekranların en uzun soluklu projelerinden biri olan Arka Sokaklar’da geçtiğimiz sezon senaryo gereği ölerek diziden ayrılan Suat’tan sonra Tekin karakteri de diziden ayrılıyor mu? Hüsnü eşinden sonra oğlunu da mı kaybedecek? İşte ayrıntılar…

Tekin annesinin ölümünden sonra bir türlü toparlanamaz.  Babasının da annesinin ölümünden sonra hayatına devam etmesi ve yeni bir birliktelik yaşamasını kabullenemez ve aralarındaki uçurum her geçen gün artar. Tekin arkadaşının aracı olmasıyla  motorlu kuryelik işine başlar. Fakat Tekin’in işe başladığı yer karanlık işlerin çevrildiği, kara para aklayan bir çetedir. Tekin ilk iş gününde kendisine verilen bir çantayı istenilen adrese bırakmak üzere yola çıkar ve polis çevirmesine yakalanır. Hüsnü Çoban’ın oğlu olduğunu söyler ve aranmaktan kurtulur.

Durumdan şüphelenen Tekin ilerde durur ve çantanın içinde ne olduğuna bakar. Çantanın içinde para olduğunu görür ve hemen polislere teslim eder. Bir gece nezarette kalan Tekin gerçek suçluların ortaya çıkmasıyla serbest kalır. Fakat çetenin diğer üyeleri tarafından abisinin yemeğine giderken ölesiye dövülür. Dayak yiyen Tekin yerde hareketsiz bir şekilde yatar. Nabzı neredeyse durma noktasına gelen Tekin hastaneye kaldırılır.

Peki Tekin ölecek mi? Hüsnü ailesinden bir kayıp daha mı verecek? Dizide Tekin karakterini canlandıran Onur Bay diziden ayrılıyor mu? Onur Bay başka bir projede mi rol alacak? İzleyenlere güzel haberi verelim Tekin kurtulacak Arka Sokaklar dizisindeki senaryosu daha uzun yıllar devam edecek.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde Ali’nin Flakka isimli uyuşturucu madde kullanır. Maddenin vücutta yaptığı etkiyle kendini kaybedip korkunç hareketler yapar ve ancak Hüsnü’nün silahıyla etkisiz hale getirilir. Arka Sokaklar dizisi verdiği toplumsal mesajlarla daha uzun yıllar ekranlarda kalmayı hak eden bir proje.