Arka Sokaklar Nimet Kimdir? Gerçek adı ne? Oynadığı diziler?


Güncelleme: 5 Kasım 2018 : 08:39
0

Arka Sokaklar 13. Sezonuna devam ederken en son dizinin yapım şirketinin patronu İlker İnanoğlu 493. Bölümde diziye dönüş yapmıştı. Dizi yeni karakterler ve yeni hikayeler ile devam ediyor. Diziye en son Nimet karakteri ile konuk bir oyuncu dahil oluyor. Nimet kimdir, yakından tanıyalım.

Nimet karakteri Rıza Baba’nın hapse attırdığı örgüt üyesi eski bir polis olarak karşımıza çıkıyor. Nimet karakterini canlandıran oyuncu ise Yasemin Öztürk.  Yasemin Öztürk kimdir, 1974 Ankara doğumlu olan oyuncu 172 cm boyundadır.

İlk çıkışını 2003 yılında fenomen dizi Kurtlar Vadisi’nde oynamaya başlayarak. 2 yıl bu dizide oynayan oyuncu daha sonra bir çok dizi projesinde yer aldı. 2011 yılında ise yine bir fenomen olan Behzat Ç dizisinde psikolog rolünde oynadı. İlk rol aldığı yapımlardan birisi de 1999 yılında Bizim Sokak isimli dizi oldu. Sonra Koçum Benim isimli dizide oynadı.

2015 yılında Milat isimli dizide oynadı ancak dizi reytinglerde çakılınca yayından kaldırıldı.2016 yılında İşte Benim Stilim Ünlüler yarışmasına katıldı. Yasemin Öztürk’ün oynadığı bazı dizi ve filmler şunlardır;

Bizim Sokak, Bücür Cadı, Şahin, Üvey Baba, Şöhret Sandalı, Aşk Sandalı, Koçum Benim, Aşk Olsun, Bir İstanbul Masalı, Kurtlar Vadisi, Canım Benim, Gece 11.45, Hababam Sınıfı Askerde, Aşka Sürgün, Nizama Adanmış ruhlar, Ötesiz İnsanlar, Milat ve daha bir çok yapımda yer aldı.