Arka Sokaklar Hale Kimdir? İşte Benim Stilim Yarışmacısı Kimdir?


Güncelleme: 25 Nisan 2018 : 23:31
0

İşte Benim Stilim yarışmasında gördüğümüz Ezgi Baylar, Arka Sokaklar dizisinde Hale karakterini canlandırmaktadır. Ajansta çalışan genç bir bayan olan Hale, ajansın kötü işlere bulaştığını fark edince polisle birlikte hareket etmektedir.

Polisle birlikte hareket eden Hale polisle işbirliği yaparak ajansı çökertmeye çalışmaktadır. 481. bölümde konuk oyuncu olarak diziye dahil olan Hülya karakterini canlandıran oyuncu Ezgi Baylar’dır. Ezgi Baylar daha önce İşte Benim Stilim’de yarışmıştır.

Uzun zamandır oyunculuk dersleri alan Ezgi Baylar, artık setler için hazır olduğunu ve sinema ve dizi projelerini kabul ettiğini söylemektedir. Peki Ezgi Baylar kimdir? Giyinmeyi ve modayı seven, aynı zamanda yakından takip eden Ezgi Baylar son zamanlarda dizi ve sinema ile uğraşmaktadır.

Zengin bir ailenin gelini olduğu için İşte Benim Stilim’e de torpille geldiği yönünde iddialar atılmıştı. Zenginliği ile ön planda olan Ezgi, kayınvalidesinin 18 bin TL’lik çanta kullandığını söylemiş ve bu eleştiri nedeni olmuştu.

Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Ezgi zengin bir ailenin gelinidir. İşte benim Stilim’e de katıldığında nen böyle bir yarışmaya katıldığı için eleştirilmişti. Böyle bir yarışmaya için ihtiyacı olmadığı söylenmişti. Ancak kendisi modayı ve giyinmeyi çok sevdiğini söylemiş ve yarışmaya katılma amacının da tamamen ilgi alanı olduğu ve sevdiği için olduğunu söylemişti.

Arka Sokaklar Ezgi Baylar(Hale) Resimleri