Arka Sokaklar Aylin Öldü mü? Diziden Neden Ayrıldı? Hangi Diziye Geçti


Güncelleme: 26 Ocak 2018 : 23:52
11

Kanal D ekranlarında en uzun kalan dizisi, her dönem kendine izleyici kitlesi bulabilen Arka Sokaklar da bu hafta herkesi derinden etkileyen olaylar oldu. Dizinin bel kemiği diyebileceğimiz karakterlerden Aylin vuruluyor. Tabi büyük izleyici kitlesine sahip olan Arka Sokaklar Aylin ölecek mi, öldü mü, Arka Sokaklar Aylin ölecek mi diye merak eder oldu.Arka Sokaklar Aylin diziden ayrılıyor mu? Neden Ayrılıyor hangi diziye geçiyor gibi soru işreti bol cümlelerle karşı karşıya kaldı.

Arka Sokaklar dizisinin ilk bölümünden beri dizide yer alan Aylin karakteri sevilen ve izleyicinin sempatisini kazanmış biridir. Fakat Arka Sokaklar 466.bölüm fragmanında Aylin vuruluyor ve yere yığılıyor. Acaba Arka Sokaklar Aylin öldü mü ölecek mi merak konusu oldu. Özlem Çınar Arka Sokaklardan ayrılacak mı diye sorular akılları bulandırmaya başladı.

Bu hafta ki bölümde izleyenler biraz üzülecek gibi görünüyor. Bir yandan Selin tutuklanıyor bir yandan Aylin kahpe bir kurşunla buluşuyor. Tabi bu durum da sevenlerin kalp ritmi değişiyor. Geçen haftaki bölümünde Melda sorgulanır ama ne sorulursa sorulsun konuşmak istemez. Selin kardeşini evine getirir; Melda ise bundan hiçte hoşnut değildir ve bir fırsatını bulduğunda  kaçmanın peşindedir. Ekip, Şamil ve Yelda’nın evine gelir. Yelda’nın hamile olup olmadığından şüphelenir. Adli tıptan izni ile araştırma başlatırlar.

Göl kenarında bir kadın cesette Sinem adında bir kimlik çıkar. Herkes hayrete düşer. Melda eve gelir ve sancıları artar ve zor dakikalar yaşar ve sonunda evde doğum yapar. Erdal bebeği ve Seher’i alıp gözlerden uzaklaşır. Mesut ve Selin, Erdal’ın peşine düşer ve bir evde sıkıştırırlar.Selin yaklaşmıştır ki bebeğin sesini duyar ve olan olmuş ve Selin ve Erdal karşı karşıya gelmiştir. Artık her şey için çok geç kalınmıştır.


Arka Sokaklar Gonca (Pelin Körmükçü) Kimdir? Gerçek Adı, Oynadığı Diziler<<<< tıklayınız


Şimdi ise gözler Ayli’nin üzerindedir. öldü mü ölecek mi heyecanla beklemektedir. Bize sorarsanız biz Aylin karakterini ölmeyeceğini doğal olarak diziden ayrılmayacağını düşünüyoruz. Birkaç bölüm hastanede çekimler devam edecek sonra Aylin kaldığı yerden devam edecek.


Arka Sokaklar 26 Ocak Çalan Şarkı Özcan Deniz ‘Unutma Beni Unutama Beni’<<< tıklayınız


Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Arka Sokaklar Aylin ölecek mi? yada ölmeli mi oyunculuğu hakkında ne düşünüyorsunuz?

11 YORUMLAR

  1. Aylin de ölürse ilk gününden beri hiç kaçırmadığım diziyi bırakırım suattan sonra dizi yeni topluyor zaten

  2. Ölmesin lütfen zaten suat öldü boşu boşuna tadı kaçtı bide aylin ölmesin hakan çıksın o hiç yakışmıyor diziye

  3. hayir lutfen olmesin oyunculugunu cok guzel yapiyor coooooooooooooook seviyorum onu en buyuk hayraniyim

  4. aylin ölsün arkadaş. kedi gibi 9 canlı gibi karakterler. rambo sanırsın. 100 kurşun vücuda beyne yese gene yaşıcak. arkadaş millet gripten ölüyor bunlar 100 kurşunla ayakta. nasıl ilerlemiş tıp bilimi dizide vay be..

  5. Aylin birtanemiz bizim suatımız öldu zaten bir eksiklik hep var aylin bari yasasn kimse ayrilmasin diziden artik onlar bizim aileden

    • evet ya keske suata olmeseydi dizi daha guzel olurdu husnunun ailesi falan cikinca aglamaktan oluyom cok kotu bir duygu

Comments are closed.