Aras Bulut Çukur Dizisinden Neden Ayrıldı?


Güncelleme: 25 Aralık 2018 : 01:09
0

Aras Bulut Çukur Dizisinden Neden Ayrıldı?

Çukur dizisi sallanıyor. Show TV ekranlarında çok sayıda izlenme sayısına ulaşan dizide Aras Bulut’un diziden ayrılması merak konusun oldu. Aras diziden ayrılırken ise Cumali Koçavalı Necip Memilli ile vedalaştı.

Aras Bulut Çukur Dizisinden Ayrıldı Mı?

Show TV televizyonlarında izlenen Çukur Dizisinin en son bölümlerinde sıradışı bir gelişme yaşandı. Çukur’da Yamaç öldü mü? Çukur Yamaç diziden neden ayrıldı?  soruları akıllara getiriyor. Show TV radikal bir kararlar Aras Bulut İynemli yollar ayrıldı mı? Dizinin yeni sezonda en büyük başarısı Necip Memilli Aras bulut İynemli’yle Twitter’dan vedalaştı.

Aras Bulut İynemli Çukur’dan neden çıktı!

Show TV Ay Yapım’ın çekimlerini gerçekleştirdiği dizi Çukur’da Aras Bulutlu çukur diziden neden ayrıldı soruna merak uyandırıyor. Akıllara  Necip Memilli Twitin’den sonra soru işaretleri daha artmaya başladı. Profesyonel oyunculardan birisi olan  “Aras bulu, her şey için çok teşekkürler, yolun açık olsun bebe,çok sağol,bu yılın en büyük olayı bu bence” diyerek Aras Bulut İynemli’yle vedalaştı.

Çukur Dizinde Aras Bulut’un Yerine Kim Gelecek?

İşte izleyecilerle beraber merak edilen konun büyük kısmı burada düğümleniyor. Hep birlikte Aras Bulut’un yerine kimin geleceğini göreceğiz.