Ankara’da 2018 Yılbaşı Programları! Hangi Ünlü Nerede Çıkacak?


Güncelleme: 11 Aralık 2017 : 09:00
1

Yine bir yılbaşında yılın tüm yorgunluğunu atmak isteyenler bir arayışa girdi. Özellikle ülkenin mega kentlerinden olan Ankara’da 2018 yılbaşını geçirmek isteyenler nerede, hangi mekanda nasıl bir program var merak ediyorlar. Sizler için Ankara’nın 2018 yılbaşı mekanlarını ve programlarını araştırdık. Hangi ünlü hangi mekanda çıkacak, 2018 yılbaşı programları, Ankara’nın 2018 yılbaşı mekanları gibi akla gelebilecek tüm soruların cevaplarını aradık. İşte sizler için hazırladığımız 2018 Ankara yılbaşı mekanları yazımız. Hangi ünlü hangi mekanda çıkacak? 2018 ankara yılbaşı programları

Türkiye’nin son yılların popüler sanatçılarından Serkan KAYA 2018 yılbaşı gecesi Sheraton Hotel Ankara ‘da sahne alacak.  2018 Ankara yılbaşı galasını kaçırmayın deriz. Geçtiğimiz yıl iddialı organizasyonlarla adından söz ettiren ŞEK Organizasyon tarafından düzenlenen organizasyonu kaçırmayın.

31 Aralık Pazar gecesi Green Park Otel Ankara’da yılbaşı gecesi  sahne alacak isimler şunlar; 2018 yılbaşı gecesinde de SEREN SERENGİL, ARTO, YAVUZ SEÇKİN ve FARUK K sevenleri ile buluşacak. Birbirinden eğlenceli programlarda cabası.

2018 yılbaşı coşkusunun hız kesmeyeceği Holiday Inn Çukurambar’da ise sahne alacak ünlülerimiz; ALİŞAN ve Orkestrası, Muhteşem ses ve yorumu ile ELİF DOĞAN, nefes kesen dansları ile oryantal MİA, Sunucumuz Sinem Boyan, hediye çekilişleri ve eşsiz yılbaşı gala menüsü sizleri bekliyor olacak.

Comments are closed.