Altın Tepsi Dizisi Oyuncu Kadrosuna Bodrum Masalı’ndan Transfer


Güncelleme: 4 Kasım 2017 : 16:24
0

Fox ekranlarında yeni bir dizi seyirci ile buluşmak için gün sayıyor. MF yapım öncülüğünde hazırlanan yapımın senaristliğini Melis Civelek yapıyor. Dizinin casting çalışmaları devam ederken bazı isimlerle anlaşma sağlandığı belirtildi. Anlaşma sağlanan isimlerden birisi de kanal d ekranlarında gösterilen ve final yapan bodrum masalı dizisinin başarılı oyuncusu.

Bodrum Masalı dizinden sonra ekranlara bir süre ara veren Şevval Sam Atv’nin yeni dizisi ile geri dönüyor. Sevilen oyuncu Fox ekranlarının yeni yapımı Altın Tepsi dizisinde hırslı bir kadını canlandıracak. Merakla beklenen dizinin cast çalışmaları devam ediyor. Dizinin şuana kadar belli olan oyuncuları Talat Bulut, Onur Tuna ve Şevval Sam’dır. Dizinin kadın başrol oyuncusu için çalışmalar devam ediyor. Bazı oyunculara teklifler gittiği haberleri gelmekte.

Neslihan Yeşilyurt’un yönetmenliğini yaptığı Altın Tepsi dizisi iş ve cemiyet dünyasının bilinmeyen yönlerini, diğer bir ifade ile madalyonun öbür yüzünü farklı bir anlatımla ekranlara taşıyacak. Şevval Sam dizide ünlü bir iş adamı Talat Bulut’un hırslı karısını canlandıracak. Onur Tuna ise aşka kapalı tamamen işini düşünen başarılı bir iş adamını canlandıracak.