Altın Tepsi Alihan Taşdemir Kim? Onur Tuna Hayatı Ve Kariyeri


Güncelleme: 7 Ocak 2018 : 15:29
0

FOX’un yeni dizisi Altın Tepsi için heyecanlı geri sayım başladı. Gerçek hayattan izler taşıyan hikayesi ve özenle seçilen oyuncu kadrosuyla 2018’in iddialı projeleri arasında yerini hazırlayan dizide Alihan Taşdemir karakterini kim canlandırıyor? Altın tepsi Alihan kim? Altın Tepsi dizisi Alihan Taşdemir kimdir? Bu ve benzeri tüm soruların yanıtına haberimizin devamında yer verdik.


Altın Tepsi Dizisi Oyuncu Kadrosu-Tüm Oyuncular Ve Rolleri


Altın Tepsi Alihan Taşdemir kim sorusunun yanıtına gelmeden önce merakla beklenen dizinin konusu hakkında kısa bir bilgi verelim. Sloganıyla dikkat çeken dizide aşk, duman ve parasızlığın hayatta asla  gizlenmeyecek 3 şey olduğu vurgulanıyor. Aslında bütün senaryo bu sloganın üzerine kurulu. Cemiyet hayatının parmakla gösterilen isimlerinin hayatlarının arka planında yaşadığı karanlık dünyayı konu alacak.

Altın Tepsi dizisinde Alihan Taşdemir karakteri havacılık şirketinin sahibidir. Zengin ve lüks yaşamıyla cemiyet hayatının hatırı sayılır isimlerindendir. Hayatına sayısız kadın giren Alihan ummadık bir anda ummadık bir kıza aşık olacaktır. Karizmatik tavırları ve profesyonel oyunculuğuyla dikkat çeken Altın Tepsi Alihan Taşdemir kimdir?

Altın Tepsi Dizisi Alihan Taşdemir Kimdir? Onur Tuna

Altın Tepsi dizisi Alihan Taşdemir karakterine hayat veren Onur Tuna 1985 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde aldığı oyunculuk eğitiminden hemen sonra Hayat Devam Ediyor dizisinde rol aldı. Akabinde Filinta dizisinde Cem Uçan, Naz Elmas ve Mehmet Özgür’le başrol paylaştı. Son olarak Show Tv’de yayınlanan fakat reyting kurbanı olan Cesur Yürek dizisinde rol almıştır. Onu Tuna, Altın Tepsi dizisinde Alihan Taşdemir karakteriyle kısa bir aranın ardından tekrar kamera karşısına geçiyor. Kendisine yeni rolünde başarılar dileriz.