Aliya Dizisi Ne Zaman Başlayacak İlk Tanıtım Fragmanı


Güncelleme: 20 Ağustos 2017 : 01:26
0

Aliya İzzetbegoviç’in hayatını  anlatan Aliya isimli dizi ne zaman başlayacak? Dizinin yayın günü açıklandı mı? Dizi hangi günler yayınlanacak? Tüm bu soruların yanıtını sizler için araştırdık.

Çekimleri Bosna Hersek’te başlayan dizinin seti için yaklaşık 200 kişilik bir ekip kuruldu. Çalışmaları titizlikle devam eden proje için oyuncular özel olarak seçildi.

Gençlik yıllarından ölümüne kadar yaşadığı tüm önemli olayların anlatılacağı proje bir belgesel tarzında olacak. Trt’de yayınlanacağı açıklanan dizi izleyenleri hüzne boğacak.

Aliya dizisi Aliya İzzetbegoviç’in hayatını anlatan ilk belgesel olmasa da hafızalara kazanan en etkileyici proje olacak.

Yapımcılığını Sancak Medya’nın üstlendiği ,Ahmet Tezcan’ın kaleme aldığı dizide, 19 Ekim 2003 senesinde bu dünyadan göç eden Bağımsız Bosna Hersek kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı  Aliya İzzetbegoviç’in gerçek hayat hikayesi izleyiciye aktarılacak. 6 bölüm yayınlanacak olan mini dizinin her bölümü 90 dakikadan oluşacak.

Aliya İzzetbegoviç’in gençlik yıllarını Burak Poyraz oynuyor. Aliya İzzetbegoviç’in siyasi kimliğinin ön planda olacağı dizi şimdiden merakla bekleniyor. 1944-2003 yılları arasında yaşayan İzzetbegoviç’in hayatı detaylı olarak anlatılacak.

Trt ekranlarında yayınlanacak olan Aliya dizisi ekim ayında ekrana gelecek. Dizinin net tarihi açıklanır açıklanmaz sitemizde yer alacak.

Dizinin açıklanan oyuncu kadrosu Yurdaer Okur, Berke Üzrek, Görkem Yertan ve Dilşat Çelebi. Çekimler Bosna Hersek’te devam ettiği için yardımcı oyuncu kadrosu buradan tamamlanacak.

Aliya dizisi çok yakında Trt 1 ekranlarında…

Aliya Dizisinin Çekimleri Nerede Yapılıyor? Aliya Dizisi Konusu Ne?

Aliya Dizisi Oyuncuları? Kim Kimdir? Konusu ve Oyuncu Kadrosu