Alışveriş Melekleri Yarışmacıları Kim? İşte Tüm Ayrıntılar 


Güncelleme: 9 Kasım 2017 : 14:23
1

Yeni sezona yepyeni bir moda yarışması daha merhaba dedi. 13 Kasım da ekranlarda yerini alacak olan Alışveriş Melekleri ayrıntıları merak ediliyor. Ivana Sert ve Kemal Doğulu başkanlığında Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Alışveriş Melekleri Yarışmacıları kimler?

İşte Benim Stilim, Gardırop Savaşları, Stil Avcıları derken şimdi de Alışveriş Melekleri sizlerle. Her yarışmada olduğu gibi büyük kural değişmedi. Cuma gününe kadar bir hafta boyunca kendi stili ile ön plana çıkıp yüksek puan almaya çalışan yarışmacıların final günü haftanın son günü. Her hafta cuma final günü yapacak olan Alışveriş Melekleri yarışmacıları hakkında bilgileri sitemizden takip edebilirsiniz.

En son İşte Benim Stilim moda yarışmasında jüri üyeliği yapan Ivana Sert ve Kemal Doğulu şimdi ise Alışveriş Melekleri yarışmacılarıyla boy gösterecekler.

Alışveriş Melekleri yarışmacıları henüz net olmamakla birlikte üç isim de sosyal medyadan gelen haberler arasında. Bu isimler ise şöyle; Simay Tokatlı, Nihal Candan, Ayşegül Doğan. Diğer yaro-ışmacılar da belli olduğunda sitemizde haberimiz güncellenecektir. Bizi takip etmeye devam edin

Alışveriş Melekleri Formatı Nasıl-Nasıl Başvuru Yapılır – Jüri Üyeleri Kim<<< tıklayınız

Alışveriş Melekleri Tanıtım Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=sGallwHiFJU

İşte Benim Stilim, Gardırop Savaşları, Stil Avcıları yarışmacılarına göre Alışveriş Melekleri yarışmacılarını nasıl buluyorsunuz? Sizce hangi yarışmanın moda ya daha çok uyduğunu düşünüyorsunuz?

Comments are closed.