Alışveriş Melekleri Formatı Nasıl-Nasıl Başvuru Yapılır – Jüri Üyeleri Kim


Güncelleme: 8 Kasım 2017 : 13:44
3

Kanal D de heyecan dolu bir moda yarışması daha başlıyor. Tabi herkesin aklına Alışveriş Melekleri Formatı nedir, Alışveriş Melekleri Jüri Üyeleri kimler ne zaman başlayacak gibi sorular gelir. Bizde sizler için araştırdık ve sitemizden merak edilen bu soruları yanıtlamaya çalıştık.

Fox Tv Stil Avcıları Formatı, Nasıl Başvurulur, Başvuru Formu İşte Detaylar <<<< Tıklayınız

Alışveriş Melekleri uzun zamandır üzerinde titizlikle çalışılan bir program. Tüm detayları belli olmadan ayrıntılar sosyal medyada paylaşılmadı. Jüri Üyeleri ve formatı hakkinda bilgiler de yeni elimize geçti. Alışveriş Melekleri Jüri üyeleri Kemal Doğulu ve Ivana Sert Moda yarışmasında buluştu.

Moda dünyasının isimlerinden olan Kemal Doğulu ve Ivana Sert programın formatından bahsetti. Hafta içi her gün saat  13.00 ‘de ekranlara gelecek. Her hafta 3 yarışmacının ter dökeceği Alışveriş Melekleri finali ise Cuma günü olacak. Cuma Günü haftanın kazanan yarışmacısı belli olacak.

Stil Avcıları Programı Nerede Çekiliyor? <<< Tıklayınız

Şu anda Fox tv ekranlarının yayın akışında olan Stil Avcıları moda yarışmasının olduğu saatler arasında olan Alışveriş Melekleri izlenir mi tutar mı düşüncelerinizi yorum kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Alışveriş Melekleri Tanıtım İzle

https://www.youtube.com/watch?v=sGallwHiFJU

Comments are closed.