Alışveriş Melekleri Ayşegül Kim? Yaşı Boyu Mesleği


Güncelleme: 12 Kasım 2017 : 03:02
0

Kanal D’nin uzun süredir üzerinde çalıştığı moda yarışması Alışveriş Melekleri yayın hayatına başladı. Birbirinden iddialı yarışmacılarıyla gündüz kuşağı programları arasında yerini aldı. Programın dikkat çeken isimlerinden Ayşegül Doğan kimdir? Yaşı, boyu, sevgilisi ve mesleği hakkında tüm merak edilenleri araştırdık.

2014 yılında yayınlanan Bu Tarz Benim isimli moda yarışmasında sivri dilli eleştiriyle dikkat çeken Ayşegül Doğan Alışveriş Melekleri yarışmasıyla da adından söz ettirmeyi başardı. Son günlerin en çok merak edilen ve aratılan isimleri arasında yerini aldı. Bizde Alışveriş Melekleri Ayşegül Doğan kimdir diye merak eden takipçilerimiz için konuyla ilgili derin bir araştırma yaptık.

Alışveriş Melekleri Yarışmacıları Kim? İşte Tüm Ayrıntılar 

Daha önce katıldığı yarışma programlarında tarzından çok acımasız eleştirileriyle dikkatleri üzerine toplayan Ayşegül Doğan, kendisiyle birlikte yarışan diğer adaylarla sürekli kavga halinde olması hem  jüri üyelerini hem de izleyenleri sık sık çileden çıkarmıştır.

Bu Tarz Benim ve İşte Benim Stilim yarışmalarından sonra uzun süre ekranlarda görünmeyen Ayşegül Doğan Alışveriş Melekleri isimli yeni yarışma programıyla tekrar izleyiciyle buluştu.

Alışveriş Melekleri Ayşegül Doğan Kimdir?

1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Doğan aslen Diyarbakırlı’dır.  Katıldığı yarışma programlarıyla ünlenmiştir. Moda alanında kariyer yapmak istemiş ve kendisine küçük bir butik açarak bu yolda ilk adımı atmıştır. Alışveriş Melekleri isimli yeni yarışma programında Nihal Candan ve Simay Tokatlı ile birlikte yarışmaktadır.

Sizin yarışmadaki favoriniz kim? Hangi ismin 1. olmasını istersiniz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.