Akbank İnternet Şubesi Neden Açılmıyor? 5 Haziran Neden Çalışmıyor


Güncelleme: 5 Haziran 2017 : 10:36
0

Günümüzde teknolojinin getirmiş olduğu bir çok yenilik vardır. Bunların içine bankalar da dahil olmuş ve yenilikleri yakından takip eder ve müşteri memnuniyetini kazanmak durumunda kalmıştır. Fakat 5 Haziran Akbank İnternet Bankacılığı çalışmadığını gördük peki Akbank İnternet Bankacılığı neden çalışmıyor? Bu hizmeti tamamen kapattı mı?

Ak Bank ta bu sebeple müşterilerine çeşitli seçenekler sunmuştur.Bunlardan bir tanesi de internet bankacılığı olmuştur. İnternet bankacılığı herkesin elindeki telefonla kısa süre içinde zaman kaybetmeden halledeceği şekilde tasarlanmıştır.

Bu ise internet bankacılığını kullananlara hem hızlı anında işlemlerini yapma kolaylığı sağlarken aynı zamanda bankada ki sıra bekleme dertlerinden de kurtulmuş olursunuz. Peki 5 haziran Ak Bank İnternet Bankacılığı Neden Çalışmıyor?

Ak Bank İnternet Bankacılığı çalışmıyor. Aktif kullanıcıların şikayetleri üzerine araştırdık ve Ak Bank’ın İnternet Bankacılığını kapatmadığını teknik bir arıza dolayısıyla geçici süre hizmet veremediğini öğrendik. Yapılan güncellemeler neticesinde siz kullanıcılara daha iyi hizmet verecektir.

Ak Bank’ın İnternet Bankacılığı hakkında siz neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.