Ahmet Kural Organizasyon Bizim İşimiz Projesi ile Ekranlara Geri Dönüyor


Güncelleme: 11 Ocak 2019 : 18:14
0

Ahmet Kural’ın hakkında çıkan son haberler sebebi ile yeni bir yapımda nasıl rol alacağı merak edilirken yeni bir proje haberi geldi bile! Sanatçı Sıla ile mahkemelik olmaları üzerine uzun bir süre bir yapımda yer almayacağı düşünülen Kural hızlı bir çıkış yapmıştır. Her zamanki partneri Murat Cemcir ile beraber rol alacağı bu organizasyonda siz de kahkahalara boğulacaksınız.

En az Kardeş Payı kadar dikkat çeken bir yapım olacağı iddia edilen bu dizide siz de günlük hayatın sıkıntılarından arınma fırsatını elde edebilirsiniz. Senaryonun Selçuk Aydemir tarafından kaleme alınması beklenmektedir. Oyuncuların kalitesinden yapımın muntazam duruşuna kadar her konuda gerekli olan unsurlar eksiksiz yerine getirilmiştir.

Senaryo Detayları

Organizasyon Bizim İşimiz dizisinin senaryosu ile alakalı olarak herhangi bir haber elimize ulaşmamıştır. Fakat gelişmeler geldikçe bilgiler güncellenmeye devam edecektir. Siz de yapım hakkında yorumlarınızı sosyal medya üzerinden diğer Murat Cemcir&Ahmet Kural fanları ile paylaşabilirsiniz. Bu yapımın reyting ile alakalı herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağı tahmin edilmektedir.