Adını Sen Koy Salim Öldü Mü? Diziden Ayrılacak Mı?


Güncelleme: 2 Ekim 2017 : 21:48
1

Adını Sen Koy dizisinin 2 Ekimde yayınlanan 186. bölümünde izleyicilerin şok olduğu bir durum gerçekleşti. Ömer, Zehra ile evlendiğini Salim’e anlattı.

185. bölümün sonunda Ömer, Salim’in marangoz dükkanına gitmişti. Ömer’in Salim babaya gerçekleri anlatması zaten uzun zamandır bekleniyordu. Ömer ile Salim‘in konuştuğu kısım ayrıntılı olarak gösterilmedi. Ancak Ömer Salim’e Zehra’nın bir suçu olmadığını ve ona kızmaması gerektiğini söyledi. Gerçekten de bu olayda Zehra’nın hiçbir suçu yok.

Adını Sen Koy Yasemin’in Bıraktığı Notta Ne Yazılıydı?

Ömer’in açıklamaları kızını Cemil ile evlendirmek isteyen Salim için adeta bir şok etkisi yarattı. Salim. Ömer’in açıklamalarını dinlemek istemediği için onu dükkanından kovdu. Ömer gittikten sonra ise Zehra’yı arayarak olayların gerçek olup olmadığını öğrendi.

Salim, olayın doğru olduğunu öğrendikten sonra kalp spazmı geçirdi. Zehra ile Ömer Salim’in hastaneye kaldırıldığını öğrenince soluğu hastanede aldı. Ancak gittikleri odada Salim yoktu. Odadaki görevli odadaki hastanın vefat ettiğini söyledi.

Zehra ve Ömer’e Salim’in oda numarası yanlış verilmiş olabilir. Onların da gittikleri odadaki hastanın vefat etmesi kendi babasının vefat ettiği gibi bir olaya dönmüş olabilir. Çünkü hasta bakıcı odayı düzeltirken Salim öldü demedi.

Salim babaya vakit geçirilmeden müdahale edildiği için iyileşmiş olabilir. Dizinin sonunda Zehra babası öldü zannedip ağlasa da durum gerçekte bu şekilde olmayabilir.

Selim eğer diziden bu şekilde ayrılırsa bu olay Zehra ve Ömer’in arası açılabilir. Hatta açılmakla kalmayıp Zehra Ömer’i babasının kalp krizine neden olmakla da suçlayabilir. Bu nedenle Salim’in ölmesi işleri karıştıracaktır.

Sizce  Adını Sen Koy Salim öldü mü? Diziden ayrıldı mı? Yorumlarınızı bekliyoruz.

1 YORUM

  1. Sizlerinde yazdığı gibi Salim ölse bir dert,ölmese bir dert. Eğer ölmez ise ki zaten ölmeyecek Zehra’ya trip atacak beyfendi. Kendi çok masum ya birde kızını kendi hayatını kurtardı diye bağışlamayacak. Eğer ölürse de Zehra Ömer’i suçlayacak ve boşanacak. En iyisi ölmemesi. Daha kizina hesap sorduğu gibi kızıda kendisine hesap soracak “öz ailem nerede?” diye. Bekle Salim bekle. Senin de sıran gelecek elbet.

Comments are closed.