Adını Sen Koy Sabah (Hande Cömertler) Kimdir? Kariyeri-Hayatı


Güncelleme: 30 Ağustos 2017 : 13:56
4

Adını Sen Koy yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken yeni isimleri de bünyesine katmaya devam ediyor. Yurt içi ve yurt dışında oldukça seveni ve takipçisi olan dizi yeni sezonda Star Tv ekranlarında olacak.

Dizi yeni kanalında ekranlara gelmek için gün sayarken yeni isimlerinde diziye dahil olduğu bilgileri geliyor. Diziye yeni giren bir karakter de Sabah. Sabah karakteri kimdir? Gerçek adı ne?

Adını Sen Koy dizisinde Sabah karakterini canlandıran oyuncu Hande Cömertler’dir. 1996 doğumlu olan Hande Cömertler, 167 cm boyunda ve 56 kg ağırlığındadır. Hem oyuncu hem de model olan oyuncu gen bir yetenektir. Sektörde yeni olan oyuncu hakkında çok fazla bilgi yoktur. Reklam filmlerinde de oynayan Hande, Çamlıca Gazoz, Ruffles ve Selfie reklamlarında oynamıştır.

Fiziği ve oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu dizide Sabah karakterini canlandıracak ve emlakçı olarak karşımıza çıkacak.

Mehtap karakterinin diziden ayrılmasından sonra diziye yeni bir ismin dahil olacağı biliniyordu. Sabah karakterini canlandıracak olan Hande Cömertler diziye dahil olan isim olarak duyuruldu. Güzelliği ve fiziği ile dikkat çeken Hande’nin Adını Sen Koy dizisi ilk tv ve dizi deneyimi olacak. Daha önce tiyatro ve reklamlarda oynayan Hande ilk defa bir dizi ile ekranlarda olacak. Kendisine başarılar diliyoruz.


Adını Sen Koy 2. Sezon Yeni Gelen Oyuncular-Tam Liste <<<tıkla


Güzel oyuncu Hande Cömertler instagram hesabından bir fotoğraf paylaşmış ve altına da “love you mis you” yazarak aşk hayatına dair ipucunu vermiştir.

Hande Cömertler’in Videosu İzle

4 YORUMLAR

  1. Admin Hazal subaşı vatan gazetesine röportaj vermiş böyle bir sayfa açsana burada yorum yapan kimse yok. Böylelikle ilgi çekersin yorumlar yapılır

  2. Admin bayram hakkında bir yazı yazıp sayfa açsana yorumlar çoğalır benden söylemesi ilgi görür yani

Comments are closed.