Adını Sen Koy Ömer 2. Sezon Ayrılacak mı? Hangi Dizide Oynayacak?


Güncelleme: 13 Mayıs 2017 : 15:03
13

Adını Sen Koy dizisinin Ömer karakterini canlandıran Erkan Meriç 2. sezon için hangi yapımla anlaştı. Adını Sen Koy Ömer(Erkan Meriç) 2. Sezon Ayrılacak mı? Adını Sen Koy Ömer(Erkan Meriç) 2. Sezon var mı yok mu? Hangi Dizide Oynayacak?

4 Kasım 2009 tarihinde TRT 1 ekranlarında gösterilmeye başlayan Adını Sen Koy dizisi kısa sürede çok beğenildi ve kısa sürede yüksek fan kitlesine ulaştı. Özellikle dizinin oyuncuları en sevilen karakterler olarak izleyenlerin gönüllerinde taht kurdular. Bu isimlerden ilki şüphesi Ömer karakterini canlandıran Erkan Meriç oldu.

Ömer karakterini canlandıran Erkan Meriç’in dizinin 2. sezonu için ekranlarda olmayacağı, diziden ayrılacağı söylentileri sosyal medyada gezmeye başladı. Dizinin ve oyuncunun fanlarını bir hayli üzen bu haberin doğruluk payı var mı? Gerçekten Erkan Meriç 2018 yılı için başka bir yapımla mı anlaştı?

Öncelikle şunu söylemekte yarar, bu tarz söylemlerin henüz doğrulanmadığını belirtmek gerekir. Yan Erkan Meriç’in 2. sezon için herhangi bir yapımla anlaştığına yönelik sağlam bir duyum yok Bu tarz haberlerin şuan için dedikodudan öteye gitmediğini bilmek gerek.

Tabi diğer taraftan “ateş olmayan yerden” duman çıkmaz misali acaba böyle bir niyet var mıdır? Konu ile ilgili arkadaşlar hemen araştırmaya başladılar. En kısa zamanda haber alır almaz haberimiz güncellenecektir. Bizi takipte kalın.

Peki sizler konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Evet Ömer karakteri sağlam karakterlerden. Ancak Erkan Meriç’in yerine başka bir oyuncunun gelmesini ister misiniz? Erkan Meriç’in oyunculuğundan memnun musunuz?

 

Adını Sen Koy Dizisi İle İlgili Haber, Tüyo ve Özetler için <<<Tıkla

13 YORUMLAR

  1. Erkan meric diziden ayrilirsa katien izlemem ve kimseninde izlemeyecegini biliyorum sakin cikmasn

  2. Ne omer nede zehra ayrılmasın eğer ayrılırlarsa izlenmez olmat için izliyoruz oyuncuların hepsi çok iyi onlara alıştık

  3. Adini sen koy 7 den 70 herkes tarafindan sevilerek izleniyor zehra ve omer karekterlerini canlandiran erkan meric ve hhazal subasinin ayrilmasi dizini izlenmeyecegi demektir

  4. Hakan Meriç ve Hazal Subaşı 2 sezonda diziden ayrılırsa dizinin öznelliği kalmaz onlar çıkarsa diziyi bitirin bende

Comments are closed.