Adını Sen Koy Leyla Neden Çıktı Diziden Ayrıldı Mı Amerikaya Gitti mi Demir için?


Güncelleme: 29 Nisan 2017 : 01:10
8

Sevilerek izlenen ve her bölümünde merakları dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Adını Sen Koy dizisinde Leyla Neden Çıktı Diziden Ayrıldı Mı Amerikaya Gitti mi Demir için mi gidiyor sorusu sorulmaya başlandı?

Leyla karakterini canlandıran Berna Üçkaleler diziden ayrılacağının sinyallerini verdi dün akşamki bölümde. Leyla teyzesine Demirin Amerikada çok iyi bir iş bulduğunu ordan dönmezse çok iyi bir konumda olacağını ve kendisini de oraya çağırdığını söyledi.

Demir rolünün Amerikaya gitmesi ile yalnız kalan Leyla da diziden çıkacağını böylelikle duyurmuş oldu. Sizce Sevilen karakterlerden birisi olan Leyla karakterinin Adını Sen Koy dizisinden ayrılma sebebi ne olabilir? Bahsedildiği gibi maddi sıkıntılar mı? Yoksa Leyla Demir çıktığı için mi ayrıldı, başkasıyla ilişki yaşamayı istemedi mi sizce? Yorumlarınızı bekliyoruz..

8 YORUMLAR

  1. Bu kadarda olmaz!Her insanın karı koca olarak görüştüğü kişiler vardır. Zehra’nın başka arkadaşıda yok! Artık gerçeklikten uzaklaşıyor.
    Olması gereken demirin dönmesi leyle ile arasındaki aşkta konu olmalı..

  2. Demir ve leyla karakterlerini gelecek sezonda görmek isteriz her ikiside sevilen oyuncular karakterlerine çok yakışıyorlar

Comments are closed.