Adını Sen Koy Köy Sahneleri Nerede Çekiliyor?


Güncelleme: 4 Ekim 2017 : 16:48
2

Star tv’nin yeni transfer dizisi Adini Sen Koy’da yeni sezon bölümleri ile izleyicilere eğlenceli anlar yaşatıyor. Dizinin yeni sezon bölümlerinden bazıları bir köyde geçiyor.

Ömer ve Zehra’nın aşk maceraları bir köyde geçiyor. Şuan için neden böyle bir bölüm çekildiği belli olmasa da bazı tahminleri yapmak zor değil.

Adını Sen Koy Dizisi Köy Sahneleri Nerede Çekiliyor?

Diziye ait yeni analiz ve tüyolarımız devam edecek. Yakında bizleri Adını Sen Koy’da köy sahneleri bekliyor. Ömer ve Zehra dizinin 38. Hafta 2. Tanıtım fragmanında ise nedense köydeler. Hatta bu sahnelerde eski bir oyuncu olan Aysun Güven’denin de rol alacağı söyleniyor. Şu anlık Zehra’nın neden köyde olduğunu bilinmiyor ancak bazı tahminler var.

Salim Zehra’yı ceza amaçlı köye götürmüş olabilir. Hatırlarsanız ki geçen sezon Salim, Koray ve Yasemin’in ilişkisini öğrendikten sonra Yasemin’i köye göndermek istemiş ancak buna Zehra engel olmuştu. Muhtemelen şimdide Zehra’yı Salim götürdü köye. Ama köyde Ömer’de var. Küçük bir ihtimalde olsa Ömer Zehra’yı kaçırmış olabilir. Ama Zehra babası bu durumdayken böyle birşey yapmayacağına göre geriye kalan tek seçenek Salim Zehra’yı köye götürdü.

Dizinin köy çekimleri Sakarya’nın Akyazı ilcesinin Bıçkıdere köyünde yapılmaktadır. Dizimiz hakkında bilgiler geldikçe haberimiz güncellenecektir. 

2 YORUMLAR

  1. Şok şok şok. Olay var olay. Dizimize konuk oyuncu olarak katılacağı söylenen Aysun Güven Zehra veya Ömer’in gerçek annesi rolünde oynayacakmış. Aslında Salim Zehra’nın evliliğini öğrenip, bayağı bir üzüldü ya, acaba Salim sinirle Zehra’yı köye götürüp gerçek annesini mi soyleyecek? Bence Zehra’nın gerçek annesi köyde. O yüzden köye gidiyorlar. Kesin o kadın Zehra’nın annesi. Hatta ben eminim.

    • Aldığım son bilgiye göre Aysun Güven Zehra’nın halası rolünde oynayacakmış. Kafam karisti. Hangi rolde oynayacak bu kadın? Zehra’nın annesi mi,halası mı? Yeni bilgiler öğrendikçe yazacağım. Birde Salim sanırım haftaya Zehra’nın neden evlendiğini öğrenecekmis ama kesin bilgi değil. Bakalım yarın ne olacak?

Comments are closed.